نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
رئیس کنفدراسیون صادرات گفت: حجم کل تجارت خارجی در هفت ماه امسال به ۷۲ میلیارد دلار رسیده است که ۳۲.۵ میلیارد دلار سهم صادرات و ۳۹.۵ سهم واردات است.
به گزارش بازار، محمد لاهوتی امروز سه شنبه در نشست خبری اظهار داشت: صادرات در سال گذشته کاهشی بود و در حوزه تجارت به حدود منفی ۱۷ میلیارد تومان رسید امسال نیز روند تراز تجاری تا کنون منفی هفت میلیارد دلار بوده است.
وی ادامه داد: صادرات ۱۶.۵ درصد و واردات ۸.۸ درصد افزایش یافته است.
رییس کنفدراسیون صادرات با بیان اینکه امارات ۳۰ درصد کل واردات به ایران را به خود اختصاص داده است، گفت: بیشترین سهم واردات بعد از امارات به ترتیب به کشورهای چین، ترکیه، آلمان و روسیه اختصاص دارد.
وی اضافه کرد: چین، عراق، امارات، ترکیه و افغانستان در حوزه صادرات صدرنشین هستند.
لاهوتی با بیان اینکه در هفت ماه امسال افزایش ۴۲ درصدی ترانزیت ثبت شد، گفت: تجارت ایران با کشورهای همسایه حدود ۴۱ میلیارد دلار است که افزایش تجارت داریم اما تاثیر گذارترین کشور در حوزه تجارت امارات متحده عربی است، امارات به خاطر جذب سرمایه گذاری و ایجاد زیرساخت، کشور اول منطقه است.
وی بیان داشت: حدود ۴۴ درصد از تجارت ایران با کشورهای عضو بریکس بوده است که ما ظرفیت بیشتری در این عرصه داریم برای توسعه تجارت با کشورهای عضو اوراسیا نیازمند تصویب لایحه موافقنامه تجارت آزاد با اوراسیا در مجلس شورای اسلامی هستیم که این موضوع به افزایش تجارت خارجی منجر می شود.
رییس کنفدراسیون صادرات با تاکید بر اینکه FATF باید تعیین تکلیف شود، گفت: دولت چهاردهم و وزارت اقتصاد به دنبال آن هستند تا بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.
وی بیان داشت: زیرساخت های بانکی و مالی در FATF آماده است که باید نسبت به آن تصمیم گیری شود با این ظرفیت ایران می تواند با بسیاری از کشورها وارد تجارت شود و حجم تجارت را افزایش دهد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان از روند پرداخت تسهیلات بخش تعاون استان انتقاد کرد و خواستار تسریع در بررسی و جایگزینی طرحهای ناکارآمد و مشکل دار شد.
همزمان با انتشار گزارشهای ماهانه شرکتها و تحولات سیاسی داخلی و خارجی، مردادماه به نقطهای تعیینکننده برای آینده بازار سرمایه تبدیل شده است.
حمله به شبکه ها به جای ساختارها تبدیل به مبنای عملیاتی ترامپ در جنگ تجاری و اقتصادی اخیر شده است.
دبیر انجمن کارفرمایی صنعت پالایشی با بیان اینکه دستور العمل تعیین قیمت خوراک صنعت پالایشی باید به روش ۱۴۰۲ بازگردد، گفت: در غیر این صورت این حوزه هم به سرنوشت برق دچار می شود.
Δ