نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
به گزارش اکوایران،شهر تهران با معضلی جدی در حوزه ایمنی ساختمانها مواجه است. تعداد بالای ساختمانهای فرسوده و ناایمن، بهویژه در بافتهای قدیمی، خطرات جدی در برابر حوادثی مانند زلزله ایجاد میکند. در سالهای اخیر، شهرداری تهران و سایر نهادهای مسئول اقداماتی را برای پایش و بهسازی این ساختمانها آغاز کردهاند. طبق اظهارات علیرضا […]
به گزارش اکوایران،شهر تهران با معضلی جدی در حوزه ایمنی ساختمانها مواجه است. تعداد بالای ساختمانهای فرسوده و ناایمن، بهویژه در بافتهای قدیمی، خطرات جدی در برابر حوادثی مانند زلزله ایجاد میکند. در سالهای اخیر، شهرداری تهران و سایر نهادهای مسئول اقداماتی را برای پایش و بهسازی این ساختمانها آغاز کردهاند.
طبق اظهارات علیرضا زاکانی، شهردار تهران، از مجموع ۹۳۰ هزار پلاک موجود در شهر، بخش عمدهای دارای مشکلات ایمنی و پایداری هستند. از این میان، ۱۶ هزار ساختمان به عنوان موارد پرخطر شناسایی شدهاند که بخش زیادی از آنها خدمات عمومی ارائه میکنند. تاکنون حدود ۶۰۰۰ مورد از این ساختمانها پایش شدهاند.
شهردار تهران در این خصوص تأکید کرده است که ۹ دستگاه مختلف با همکاری یکدیگر بررسی وضعیت این ساختمانها را آغاز کردهاند. برخی از این ساختمانها در حال نوسازی و مقاومسازی هستند و شهرداری نیز با ارائه مشوقهایی، قصد دارد فرآیند نوسازی بافتهای فرسوده را تسریع کند. به گفته زاکانی، تعداد پروانههای نوسازی از ۵۴۰۰ مورد در سال ۱۴۰۰ به ۱۴۶۰۰ مورد در سال گذشته افزایش یافته است که نشاندهنده توجه ویژه به این موضوع است.
مهدی بابایی، رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران، هم مدتی پیش اعلام کرد که پس از اعلام فهرست ۱۲۹ ساختمان ناایمن در پایتخت و اقدام مالکان، تعداد این ساختمانها به ۶۷ مورد کاهش یافته است. وی با اشاره به روند کُند بررسی و رفع خطر از این ساختمانها، خواستار تعیین تکلیف کلیه ساختمانهای پرخطر ظرف مدت ۶ ماه شد.
علی نصیری، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران هم، درباره ساختمان های نا این پایتخت با تأکید بر اجرای دقیق دستورالعمل ایمنی ساخت ساختمانهای بلندمرتبه، به مالکان ساختمانهای ناایمن هشدار داد که در صورت عدم همکاری، با محدودیتهای قانونی و اقدامات سلبی مواجه خواهند شد.
نصیری همچنین با اشاره به اینکه سالها درباره ایمنی ساختمانها صحبت شده اما اقدامات عملی کافی انجام نشده است، تأکید کرد که تنها حوزه آتشنشانی در این زمینه مستثنی بوده و لیستی از ۱۲۹ ساختمان ناایمن از منظر حریق تهیه کرده است.
اگرچه گامهایی برای مقاومسازی ساختمانهای ناایمن برداشته شده ، اما همچنان چالشهای زیادی در این زمینه وجود دارد. برخی از مشکلات شامل نبود نظارت کافی بر ساختوساز، هزینههای بالای نوسازی، و عدم مشارکت مالکان در مقاومسازی بناهای فرسوده است.
ناایمن بودن بسیاری از ساختمانهای تهران یک معضل جدی است که میتواند در صورت وقوع زلزله خسارات جبرانناپذیری به بار آورد. اقدامات شهرداری و سایر نهادهای مسئول، از جمله پایش ساختمانها و اجرای مانورهای آمادگی، گامهای مثبتی در جهت کاهش این خطرات محسوب میشوند. با این حال، همچنان نیاز به تلاشهای بیشتر برای نوسازی بافتهای فرسوده، ارتقای ایمنی ساختمانها، و افزایش آگاهی عمومی در این زمینه وجود دارد.
به گزارش اکوایران، شهرداری تهران اعلامکرد که از ۲۵ خرداد تا ۸ تیر، عوارض ورود به محدوده طرح ترافیک رایگان است اما شهروندان گله داشتند که عوارض از انها اخذ شده است. به گزارش فارس، بر اساس تأیید شورای ترافیک شهر تهران، در جنگ ۱۲ روزه تردد همه خودروها در محدوده طرحترافیکمجاز شد اما به […]
به گزارش اکوایران، اداره کل هواشناسی خراسان رضوی از ماندگاری هوای گرم تا اوایل هفته جاری در خراسان رضوی خبر داد و اعلام کرد که حداکثر دمای هوا در مشهد در روزهای آینده به ۳۸ درجه سانتیگراد و در نواحی گرمسیر به ۴۰ الی ۴۲ درجه نیز خواهد رسید.
به گزارش اکوایران، براساس اطلاعات شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، طی تیرماه سال جاری تهران هشت روز هوای قابل قبول، ۱۷ روز هوای ناسالم برای گروههای حساس، سه روز هوای ناسالم برای همه، یک روز هوای بسیار ناسالم و دو روز هوای خطرناک را به خود دید. آلاینده شاخص هوا طی این ماه ذرات معلق […]
سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: این اقدام با نزدیک شدن به ایام اربعین و افزایش تقاضا برای سفرهای هوایی به عراق، برای تأمین حداکثری زیرساختهای حملونقل هوایی و ارتقای کیفیت خدمات پروازی برای زائران انجام میشود. قیمت بلیت رفت و برگشت به مقصد بغداد یا نجف برای زائران از استانهای خراسان، سیستان و بلوچستان، کرمان، […]
Δ