نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
تحلیلگران بانک آمریکا (BofA) برآورد کردند که اپل برای جبران کامل تعرفههای آینده ترامپ، باید قیمت آیفون و سایر محصولاتش را ۹ درصد افزایش دهد.
به گزارش خبرآنلاین، یکی از تحلیلگران بانک امریکا گفت: اپل احتمالا در دولت دوم دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، با تعرفههایی روبرو شود و این شرکت ممکن است مجبور شود قیمت آیفون و سایر محصولاتش را در آمریکا افزایش دهد.
به نقل از ایسنا، وال استریت امیدوار است که دولت ترامپ به اپل، معافیت دیگری از تعرفهها، مشابه معافیتی که در دولت قبلی ترامپ دریافت کرده بود، بدهد. اما بسیاری دیگر پیشبینی کردهاند که تعرفهها به طور کلی به افزایش قیمت لوازم الکترونیکی مصرفی منجر میشود.
وامسی موهان، تحلیلگر بانک امریکا، در یادداشتی به مشتریان نوشت: پس از فرمان ترامپ مبنی برای اعمال تعرفههای متقابل با شرکای تجاری آمریکا، در حال بررسی مجدد سناریوی تعرفه اپل است و در این بررسی، فرض گرفته است که همه محصولات با حداقل تعرفه ۱۰ درصدی مواجه خواهند شد. البته، نرخ ۱۰ درصد، فقط مربوط به چین است و تهدید تعرفههای متقابل بر کشورهایی مانند هند که تعرفهها بسیار بالاتر است، ممکن است اپل را مجبور کند تقاضای آیفون آمریکا را از چین تامین کند.
اپل برای متنوع سازی زنجیره تامین خود، تولید مدلهای متعدد آیفون را در هند آغاز کرده است.
موهان گفت که تعرفهها حداقل تا ۲ آوریل اعمال نمیشوند. این تحلیلگر بر این باور است که ممکن است برای جبران تاثیر تعرفهها، افزایش قیمت تمام محصولات اپل که در آمریکا، فروخته میشوند، ضروری باشد. وی گفت: ما تخمین میزنیم که اپل، سالانه ۵۰ میلیون آیفون، ۱۵ میلیون آی پد و ۱۰ میلیون مک در آمریکا میفروشد. اگر ۱۰۰ درصد دستگاههای فروخته شده در آمریکا، مشمول تعرفه ۱۰ درصدی شوند و اپل قیمتشان را افزایش ندهد، شاهد تاثیر منفی ۰.۲۶ دلاری بر درآمد به ازای هر سهم در تقویم ۲۰۲۶ خواهیم بود.
بر اساس گزارش مورنینگ استار، اما اگر اپل، قیمتها را تا حدود ۳ درصد در آمریکا افزایش دهد، تاثیر منفی تعرفهها بر درآمد، با این فرض که ۵ درصد دستگاههای کمتری فروخته میشوند، ۰.۲۱ دلار (کاهش ۲.۴ درصدی) در تقویم ۲۰۲۶ خواهد بود. اما برای جبران کامل تاثیر تعرفهها، اپل باید قیمتها را ۹ درصد افزایش دهد.
۵۸۵۸
در نشست تخصصی «جامعه و آینده ایران» در وزارت ارتباطات، مرضیه ادهم با نگاهی انتقادی به سیاستگذاریهای رسانهای، از نحوه مواجهه حاکمیت با مسئله اینترنت انتقاد کرد.
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: تعدادی از بلندگوهای اعلان عمومی در میادین اصلی شهر نصب شده و در حال توسعه است.
باستانی، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس دهم، با بیان اینکه بازار فیلترشکنها به واسطه سیاستهای فیلترینگ رشد کرده، تأکید کرد: نبود جایگزین مناسب و قابل اعتماد برای پیامرسانهای فیلتر شده، مردم را ناگزیر به استفاده از فیلترشکنهایی کرده که از کودک هشت ساله تا استاد دانشگاه به آن دسترسی دارند.
مهدی کوهیان، حقوقدان، با انتقاد از مصوبه اخیر شورای عالی فضای مجازی، این نهاد را به عبور از وظیفه اصلی خود یعنی سیاستگذاری و ورود به جزئینگری اجرایی متهم کرد. او معتقد است شورا از جایگاه رفیع خود فاصله گرفته و در حد تصویب بخشنامه یک اداره تنزل یافته است.
Δ