نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
مدیرکل گمرکات قم گفت: از ابتدای سالجاری تا بهمنماه، ۷۳ هزار تُن کالا در قالب تعداد ۲ هزار و ۳۱۳ اظهارنامه و به ارزش ۳۵۱ میلیون و ۳۷۵ هزار دلار از طریق گمرکات قم وارد کشور شد.
به گزارش بازار، اسفندیار دریکوندی روز دوشنبه افزود: گمرکات قم با دراختیار داشتن امکانات و بسترهای مناسب، ظرفیت خوبی برای واردات انواع کالاها دارد و برخی از محصولات مورد نیاز کشور نیز به صورت تخصصی از طریق این گمرکات وارد و ترخیص میشود.
وی افزود: طی این مدت، بیش از ۳۰ نوع کالا از طریق گمرکات استان قم وارد کشور شد که عمده آن را مواد و تجهیزاتی تشکیل میدهد که مورد نیاز واحدهای صنعتی برای تولید محصولات پرتقاضای داخلی میباشد، مانند برخی قطعات مورد استفاده در تولید لوازم خانگی و صنعت خودروسازی که از کشورهای هدف تامین و وارد شدهاست.
وی با اشاره به گستردگی فعالیتهای تجاری قم با اکثر کشورهای جهان، ادامه داد: بیشترین حجم واردات کالا به این استان از کشور چین است و پس از آن نام کشورهایی همچون امارات، ترکیه، ایتالیا، بلاروس، سریلانکا، هند، آلمان، هنگ کنگ، انگلستان، کره و بلژیک به چشم میخورد.
رئیس اتاق اصناف درمورد کارت نان و نحوه اجرای آن توضیحاتی داد.
در حالی هزینه خرید جهانی موز وارداتی با ۱.۵درصد کاهش نسبت به سال ۲۰۲۳ در سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۱۷.۳ میلیارد دلار بوده است که ایرانبا واردات ۱۱۶میلیون دلار در جایگاه ۳۱ دنیا قرار دارد.
تداوم نبود محرکهای بنیادی و سردرگمی ناشی از فضای مبهم اقتصادی، احتمالاً مسیر بازار را همچنان در محدوده رکودی و نوسانی نگه خواهد داشت.
اصلاح ساختار نظام بانکی الزامی است زیرا برخی مدیران بانکی به دنبال منافع خود هستند نه اقتصاد کشور و این در حالی است که بخش عمده ای از رشد نقدینگی و تورم، حاصل همین بی تدبیری هاست.
Δ