نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی از واگذاری مباشرت خرید و توزیع میوه شب عید و خرما به این سازمان خبر داد و گفت: نرخ این محصولات ۱۵ تا ۲۰ درصد پایین تر از نرخ بازار خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان تعاون روستایی، محمدرضا طلایی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، با اشاره به وضعیت تأمین میوه شب عید و خرما برای ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: «امسال نیز دولت به عنوان متولی، کمککننده و تنظیمکننده بازار مشارکت دارد و به دستور وزیر جهاد کشاورزی، مباشرت خرید سیب، پرتقال و خرما، به دلیل مقارن شدن ایام نوروز و ماه رمضان، به سازمان تعاون روستایی واگذار شده است.
وی ادامه داد: این سازمان از مهرماه، همراه با سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی، جلسات متعددی برای تأمین، تدارک و توزیع این اقلام برگزار کرده است. یکی از بهترین روشهای اتخاذ شده، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در این فرآیند بوده است.
وی افزود: امسال بخش خصوصی نقش پررنگی در این طرح داشته و سازمان تعاون روستایی نیز نظارت بر قیمت، میزان توزیع و روند اجرای کار را بر عهده دارد. به همین منظور، کارگروههایی در استانها تشکیل شده که به ریاست استانداریها، وظیفه تنظیم بازار را بر عهده دارند.
طلایی با اشاره به روند خرید میوه افزود: نیاز هر استان برآورد و به کارگروه مربوطه ارسال شده است. این نیازها پس از تصویب و ابلاغ، خریداری شده و خوشبختانه تمام میزان درخواست استانها از طریق مباشرین بخش خصوصی و تشکلهای بخش کشاورزی تأمین شده است. این اقلام تا پایان بهمنماه به استانها حمل و آماده توزیع خواهند شد.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی تأکید کرد: با دستور وزیر جهاد کشاورزی، علاوه بر برآورد اولیه هر استان، 15 تا 20 درصد افزایش ذخیره نیز در نظر گرفته شده است. قیمت نهایی میوههای شب عید توسط کارگروههای استانی مشخص میشود و این قیمتها بر اساس هزینه تمامشده تعیین شده و هدف از این طرح سوددهی نیست، بلکه عرضه میوه با قیمت مناسب به مردم است.
وی در خصوص میزان عرضه در بازار نیز گفت: عرضه این اقلام حدود 15 تا 20 درصد پایینتر از نرخ بازار خواهد بود. البته در استانهایی که هزینه حمل و نقل ندارند یا خود تولیدکننده هستند، این میزان میتواند به 30 درصد نیز برسد.
طلایی در پایان درباره وضعیت ذخیره خرما تصریح کرد: ذخیرهسازی خرما نیز بهطور کامل انجام شده و هیچ دغدغهای در این زمینه وجود ندارد.
انتهای پیام/
ذاکری مدیرعامل راهآهن از ورود ماهانه ۴۰ تا ۵۰ واگن باری به ناوگان راه آهن خبر داد و گفت: قطار تهران-آنکارا و تهران-هرات به زودی راه اندازی می شود.
مدیرکل راهآهن شمال از وقوع حادثه ریلی در سوادکوه خبر داد و گفت: به علت خروج ۲ واگن باری از ریل و آسیب به بخشی از ریل، تردد قطارها در این محور ریلی موقتا متوقف شد.
طی مراسمی با حضور وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راهآهن جمهوری اسلامی ایران تفاهمنامه سرمایهگذاری ۸۸۲۰ میلیارد تومان توسعه ناوگان ریلی مسافری امضا شد.
رضایی کوچی رئیس کمیسیون عمران مجلس با انتقاد از نحوه مدیریت منابع کشور گفت: سالانه ۵ هزار هزار میلیارد تومان یارانه سوخت میدهیم پس ناچاریم به سمت بخش حمل و نقل ریلی حرکت کنیم.
Δ