نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
بهنام نیکمنش گفت: موضوع ممنوعیت عرضه برخی اقلام اساسی و یارانهای از طریق پلتفرمهای فروش فضای مجازی، به اتاقهای اصناف سراسر کشور و اتحادیه کشوری صنف کسب و کارهای مجازی ابلاغ شده است.
به گزارش بازار، بهنام نیکمنش معاون نظارت و بازرسی اتاق اصناف ایران در این زمینه اظهار کرد: پیرو گزارشهای واصله مبنی بر عرضه برخی کالاهای اساسی و یارانهای از طریق پلتفرمهای فروش در فضای مجازی، مدیرکل محترم دفتر نظارت و بازرسی نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی طی مکاتبه با سازمان حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان و همچنین اتاق اصناف ایران خواستار نظارت و رسیدگی به این موضوع شدند.
وی افزود: باتوجه به اینکه تمام فرایند و زنجیره تولید تا توزیع برخی اقلام اساسی مانند گوشت، مرغ و همچنین برخی اقلام اساسی یارانهای مانند کود، سم و آرد که دولت برای آنها یارانه پرداخت میکند، از طریق شبکهای خاص انجام میشود، عرضه این اقلام از سوی پلتفرمهای فروش فضای مجازی، «عرضه خارج از شبکه» محسوب شده که بر اساس قانون نظام صنفی مصداق بارزی از تخلف محسوب میشود.
نیکمنش با اشاره به اهتمام ستاد تنظیم بازار برای ایجاد ثبات و حفظ آرامش بازار گفت: اعضای محترم ستاد تنظیم بازار نیز به منظور جلوگیری از روند فروش خارج از شبکه که به اخلال در بازار فروش این کالاهای اساسی و یارانهای منجر خواهد شد، با تاکید بر لزوم رعایت قانون در این زمینه خواستار برخورد قانونی با این پلتفرمها شدند.
معاون نظارت و بازرسی اتاق اصناف ایران تاکید کرد: پیرو این درخواست و در راستای صیانت از حقوق مصرف کنندگان، ما طی مکاتبه با رئیس اتحادیه کشوری صنف کسب و کارهای مجازی خواستار نظارت بیشتر بر کسب و کار این پلتفرمها در فضای مجازی شدیم. همچنین به روسای اتاقهای اصناف سراسر کشور نیز ابلاغ کردیم که از طریق واحدهای نظارت و بازرسی خود این موضوع را پیگیری کنند.
معاونان گمرک ایران امروز یکشنبه با حضور در مرز رسمی پرویزخان، روند خدمات گمرکی در این مرز را بررسی کردند.
رئیس اتاق تعاون ایران گفت: علیرغم اتفاقات اخیر، مصممتر از قبل و همگام با مشارکت حداکثری و فعال شرکت های معتبر داخلی و خارجی، امسال نمایشگاه بینالمللی صنعت ساختمان برگزار میشود.
فائو در چشم انداز جهانی گندم از رشد تولید، کاهش ذخایر و بهبود تجارت بینالمللی گندم به واسطه افزایش تقاضای واردات از سوی کشور چین، ترکیه، ایران، اندونزی، پاکستان و سوریه خبر داد.
طبق آمارها در سال ۲۰۲۵ بازار جهانی بذر بالغ بر ۷۷میلیارد دلار ارزش گذاری شده است و پیش بینی می شود تا سال۲۰۳۳ با ثبت نرخ رشد مرکب سالانه ۴.۵درصد به ۱۱۱.۴۲ میلیارد دلار برسد.
Δ