نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
مدیر گمرک نوردوز از صادرات یک میلیون و ۲۷۴ هزار تن کالا به ارزش بیش از ۱۸۰ میلیون دلار از این گمرک در ۱۰ ماهه امسال خبر داد.
به گزارش بازار، رضا تقیزاده، مدیر گمرک نوردوز، روز سهشنبه ۲۳ بهمنماه از صادرات یک میلیون و ۲۷۴ هزار تن کالا به ارزش بیش از ۱۸۰ میلیون دلار از این گمرک در ۱۰ ماهه امسال خبر داد و گفت: این میزان کالا نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزنی ۹۰ درصد و از حیث ارزش دلاری ۷۳ درصد افزایش داشته است.
تقیزاده کالاهای صادراتی گمرک نوردوز در ۱۰ ماهه سالجاری را مصالح ساختمانی (سیمان، گچ، کلینگر)، کابل فشار قوی آلومینیومی، لوازم و تجهیزات آسانسور، لوازم آشپزخانه، سنگ گرانیت، ساندویچ پانل، انواع مصنوعات پلاستیکی و انواع لوازم و تجهیزات صنعتی عنوان کرد.
وی افزود: بیش از ۴۶۰ هزارتن کالای صادراتی سایر گمرکات کشور نیز به ارزش ۲۵۳ میلیون دلار از طریق گمرک نوردوز به خارج از کشور صادرشده است.
وی از انجام تشریفات گمرکی ورود موقت ۱۰ هزار اظهارنامه در مدت یاد شده خبر داد و گفت: از این تعداد ورود موقت، ۳۸۰ مورد مربوط به خودروی سواری و ۹ هزار و ۶۱۷ مورد مربوط به دستگاه کامیون بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۱ درصد رشد داشته است.
تقی زاده افزود: میزان حجم کل ترانزیت خارجی مبدا و مقصد در ۱۰ ماهه سال جاری ۳۰۰ هزار تن بوده که نسبت به سال گذشته ۵۲ درصد رشد نشان می دهد.
وی ادامه داد: از اقلام عمده ترانزیتی میتوان به خودروی سواری، سیگار، انواع میوه، انواع غلات، آهن قراضه، تخته الوار، گوساله زنده، خاک پیت ماس اشاره کرد.
وی اظهار کرد: در این مدت ۴۸۳ هزار مسافر از گمرک نوردوز، تردد و خدمات گمرکی دریافت کردهاند که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۲ درصد افزایش داشته است.
تقی زاده با اشاره به تشکیل ۱۴۸ پرونده قاچاق در مدت یادشده، ارزش پرونده های تشکیل شده را ۵۷۲ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل دو درصد افزایش داشته است.
مدیر گمرک نوردوز به وصول درآمد بالغ بر ۷۳۷ میلیارد ریال اشاره کرد و افزود: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۷ درصد رشد داشته است.
به گزارش بازار، گمرک نوردوز، تنها گمرک زمینی ایران و ارمنستان و شاهراه ارتباطی با کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا است.
رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران گفت: در ۲۰ سال اخیر دمای کشور ۳.۵ درجه افزایش یافته و هر یک درجه افزایش، نیاز به ۱۷۰۰ مگاوات برق اضافی دارد.
در شرایطی که تورم نقطهبهنقطه بار دیگر به مرز ۴۰ درصد رسیده و نرخ تورم تولیدکننده نیز روند صعودی دارد، تصمیمگیری مالی برای خانوارها و سرمایهگذاران، دشوارتر از همیشه شده است.
اگرچه طی هفته های اخیر به دلیل مسائل سیاسی و اتفاقات بین المللی قیمتها در بازار طلا و ارز نوسانی با شیب رو به بالا همراه بود ولی اکنون سیگنال مذاکره موجب شده تا قیمت ها کاهشی شود.
شاهین شایان آرانی کارشناس اقتصادی می گوید در پشتپرده، لابیهای مختلف فعالند که مانع از اجرای سیاستهای درست میشوند و این مراکز قدرت و نفوذ اقتصادی باید کنار گذاشته شوند.
Δ