نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر ۲۳ بهمن با تجلیل از حسن ریاحی و حمید شاهنگیان در هنرستان موسیقی پسران افتتاح میشود.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی چهلمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر، در مراسم افتتاحیه چهلمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر که ۲۳ بهمن ساعت ۱۵ با تجلیل از حسن ریاحی و حمید شاهنگیان در هنرستان موسیقی پسران برگزار میشود ارکستر بادی برنجی هنرستان دختران و پسران، سرود ملی ساخته حسن ریاحی را اجرا خواهد کرد. این اجرا نه تنها آغاز جشنواره است، بلکه به مناسبت هشتادسالگی حسن ریاحی و با تجلیل از این آهنگساز که سابقه ۱۱ سال دبیری جشنواره موسیقی فجر را در کارنامه هنری خود دارد، برگزار میشود.
همچنین، در این افتتاحیه جشن تولد ۷۵ سالگی حمید شاهنگیان، آهنگساز و ملودی پرداز برجسته سرودهای انقلابی، نیز همراه با تجلیل از این هنرمند برگزار خواهد شد. پخش کلیپهایی از چهار دهه برگزاری جشنواره موسیقی فجر، گزارشی از روند اجرایی و اهداف این دوره از جشنواره توسط رضا مهدوی دبیر چهلمین جشنواره و اجرای موسیقی از دیگر برنامههای این آیین افتتاحیه است.
چهلمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر از ۲۳ تا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ با حضور ۱۰۶ گروه موسیقی و ۱۷۷۱ هنرمند از سراسر جهان در ۱۰ تالار سطح شهر و هم زمانی اجرا در ۲۱ استان برگزار میشود.
چهلمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر به دبیری رضا مهدوی، ریاست احمد صدری، مدیریت اجرایی محمدعلی مرآتی به همت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری دفتر موسیقی ارشاد و انجمن موسیقی ایران و بنیاد رودکی از تاریخ ۲۳ تا ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۳ در تهران و استانهای کشور برگزار میشود.
آلبوم «روزی دوباره سبز می شویم» عنوان یکی از تازه ترین آثار موسیقایی منتشر شده در فرآیند فروش محصولات این حوزه است که طی روزهای گذشته با هنرمندی علی دارابی فر پیش روی مخاطبان قرار گرفته است.
قائم مقام رادیو اقتصاد با اشاره به رویکردهای این شبکه در راستای جلب نظر مخاطب بیان کرد که حفظ اعتماد مخاطب به این رسانه خط قرمز است.
رضا لواسانی درباره نمایشگاه آثار تجسمی و حجم خود که با عنوان «قاف» در گالری ۲+ برقرار است، توضیحاتی ارائه داد.
«کهته» نمایشی است با ساختاری ساده و خطی که در بستر اختلاف ۲ قوم در جزیره خارک شکل گرفته و با نگاهی بومی به تقابل سنت و عشق میپردازد.
Δ