نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
بازیگر سریال گاندو با تولید بازی «چاره» در دهمین جشنواره بازی های رایانه ای فجر حضور دارد و به عنوان کاندیدای جایزه غزال انتخاب شده است.
وحید رهبانی بازیگر سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: با بازی «چاره» به دهمین جشنواره بازیهای رایانهای آمدهام و این بازی به عنوان کاندیدای غزال زرین جشنواره انتخاب شده است.
وی افزود: بازی چاره یک نوع بازی کلماتی با چاشنی آموزش است که سرعت عمل نیاز دارد. در واقع یک نوع بازی رکوردی محسوب می شود که به تقویت حافظه کمک می کند. همچنین این بازی سبب گسترش دایره واژگان می شود.
اینبازیگر در ادامه گفت: بازی چاره، اولین بازی من است. از سال ۹۳ در تلاش هستم تا یک بازی را به صورت جدی تولید کنم اما متأسفانه زمانش را نداشتم. چاره آخرین بازی من نخواهد بود و به نوعی اولین بازی از یک سه گانه ای است که در آینده تولید خواهد شد. معتقدم یک هنرمند نباید تک وجهی باشد. شاید عموم من را به عنوان بازیگر بشناسند اما هیچکدام شغل من نیست. می توانم بازیگر باشم و در عین حال به تولید بازی هم بپردازم. خوشحال هستم که در دهمین جشنواره و نمایشگاه بازی های رایانه ای فجر حضور دارم و امیدوارم این بازی به دست عموم مخاطبانم برسد. هم اکنون این بازی روی کافه بازار در دسترس عموم است.
رهبانی گفت: بازی «چاره» طی یک ماهه اخیر بدون هیچ گونه تبلیغی، از ۱۰ هزار کاربر گذشته است. قرار است پس از جشنواره تبلیغات را آغاز کنیم و به نوعی بازی را توسعه دهیم. جشنواره همچون دریایی است که ما در آن حضور داریم و شرکت کرده ایم. اینجا هم کوسه و نهنگ هایی حضور دارند. امیدمان به خداوند است اما به این موضوع باور داریم که محصول خوب روی دست نمی ماند و اگر بازی «چاره» بازی خوبی باشد، دیده می شود.
وی در پایان گفت: دهمین نمایشگاه بازی های رایانه ای فجر می تواند به نوعی در راستای حمایت از بازیساز باشد، زیرا بازدیدهایی که از این نمایشگاه صورت می گیرد، سبب شکل گیری ارتباط میان بازی ساز و سرمایه گذار می شود. به نظر می رسد در سال باید بیش از یک بار نمایشگاه برگزار شود.
فیلم سینمایی «هابیت ۱: سفری غیرمنتظره » بهکارگردانی پیتر جکسون، جمعه ۱۰ مرداد در خانه هنرمندان ایران به نمایش درمیآید.
۲ نمایش «مادر» و «کارگاه نمایش» در مرکز تئاتر مولوی روی صحنه میروند.
یکی از شاخصهای مهم فعالیت هنرمندان موسیقی در کشورمان تولید آثاری در حوزههای ملی میهنی است که در چند دهه اخیر به تناسب مناسبات اجتماعی با ویژگیهای مختلفی پیش روی مخاطبان قرار گرفتهاند.
پس از نمایش مستند «مککالین» ساخته دیوید و ژکویی موریس نشست نقد و بررسی آن با حضور پوریا نوری و فاطمه شاهبند در خانه هنرمندان ایران برگزار شد.
Δ