نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان موادشیمیایی تهران گفت: بهبود مدیریت منابع آب و انرژی واصلاح قوانین لجستیکی و مالیاتی، کمک بزرگی به تولیدکنندگان داخلی مواد شیمیایی میکند.
به گزارش بازار، بهزاد ملکی در حاشیه مراسم رونمایی از کتاب «راهنمای فنی و صنفی کار با مواد شیمیایی» که عصر امروز (سه شنبه) در دومین نمایشگاه ایران کمیکال برگزار شد، گفت: بهبود مدیریت منابع آب و انرژی و اصلاح قوانین لجستیکی و مالیاتی برای جذب سرمایهگذاری، کمک بزرگی به تولیدکنندگان داخلی مواد شیمیایی میکند.
رئیس اتحادیه صنف تولید کنندگان و فروشندگان مواد شیمیایی تهران گفت: این نمایشگاه در راستای ایجاد فضا و بستر مناسب برای ارائه توانمندیهای اتحادیه و تولیدکنندگان و فروشندگان مواد شیمیایی و صنایع پایین دستی پتروشیمی در حال برگزاری است.
وی افزود: تأمین مواد اولیه در صنایع از اهمیت ویژهای برخوردار است و این را نمیتوان انکار کرد که صنعت شیمی ارتباط مستقیمی با صنایع دیگر از جمله نفت و گاز، داروسازی، مواد غذایی، کشاورزی، مواد شوینده بهداشتی، پاککنندههای صنعتی، رنگ و رزین، نساجی و دیگر صنایع دارد و به همین دلیل رشد صنعت شیمی بهمعنای رشد صنعت و اقتصاد کشور است.
ملکی ادامهداد: اهمیت مواد شیمیایی در صنعت به حدی است که اگر روزی مشکلات واردات رفع شود و بازرسی از مبدا صورت گیرد، بیمهها و سایر بازرسیها انجام شود هیچ کارخانهای حتی نیاز به مسئول فنی نخواهد داشت و باکیفیتترین محصولات در کشور تولید خواهد شد.
رئیس اتحادیه صنف تهیهکنندگان و فروشندگان مواد شیمیایی تهران با اشاره به پیشرفت دانش در دنیا و ظرفیتهای نفتی و معدنی کشور، به تاکید رهبر معظم انقلاب برای جلوگیری از خامفروشی اشاره کرد و گفت: دولت چهاردهم که با شعار وفاق ملی و تعامل روی کار آمده است، باید نشان دهد که این شعار فقط در سیاست خلاصه نشده و شامل صنعت و تولید هم میشود.
ملکی یکی از بزرگترین معضلات و مشکلات اتحادیه را آسیبهای شغلی صنف مواد شیمیایی ذکر کرد و گفت: این صنف نیاز جدی به تعامل و همکاری متولیان امر از جمله وزارت بهداشت، بازرسان وزارت کار، آتش نشانی و سایر نهادهای مربوطه دارد.
وی، تحریمهای بینالمللی، وجود محدودیتها در صادرات و واردات، مشکلات مالی و بانکی و نوسانات ارزی را از مهمترین مشکلات تولیدکنندگان و فروشندگان مواد شیمیایی عنوان کرد.
سمنان- تحصیلی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان از اجرای مصوبه افزایش قیمت نان در این استان خبر داد و گفت: همزمان نرخ نامه جدید نانوایی ها موظف به ارتقای کیفی نان خود شدند.
در سال ۲۰۲۴ فروش جهانی دانه سویا به ۷۹.۷ میلیارد دلار رسیده، میانگین قیمت فروش ۴۴۷ دلار در هر تن بوده است و ایران نیز با صادراتی به ارزش ۷۶هزار دلار در جایگاه ۷۹صادرات جای دارد.
در حالی بازاری به بزرگی ۱.۵۹میلیارد دلار برای بازار جهانی دستگاه های بذرکار پیش بینی شده که به دلیل تقاضای جهانی برای افزایش بازدهی محصولات این بازار رشدی پیوسته را تجربه می کند.
اهواز- نجفیان، دبیر اجرایی اتاق بازرگانی اهواز از برگزاری دورههای آموزشی رایگان با مصوبه هیات رئیسه اتاق ویژه اعضا، دانشجویان و شرکتهای دانشبنیان تا اطلاع ثانوی خبر داد.
Δ