نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
ترامپ دستور تشکیل صندوقی دولتی را داده است که میتواند برای خرید تیکتاک استفاده شود.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، طول یک سال آینده را صادر میکند. ترامپ میگوید این صندوق احتمالاً میتواند تیکتاک را بخرد.
با ایجاد صندوق ثروت ملی، ایالات متحده در کنار بسیاری از کشورهای دیگر، بهویژه در خاورمیانه و آسیا قرار میگیرد که صندوقهای مشابهی را بهعنوان روشی برای سرمایهگذاری مستقیم با پول دولت راهاندازی کردهاند.
متن فرمان اجرایی جزئیات زیادی ندارد و تنها وزارت خزانهداری و وزارت بازرگانی را موظف میکند که در عرض ۹۰ روز برنامهای برای چنین صندوقی ارائه دهند که شامل توصیههایی در مورد «مکانیزمهای تأمین مالی، استراتژیهای سرمایهگذاری، ساختار صندوق و مدل حکمرانی» باشد.
بهگزارش رویترز، صندوقهای دولتی معمولاً برای انجام سرمایهگذاریها به مازاد بودجهی کشور تکیه میکنند؛ اما ایالات متحده با کسری بودجه دستوپنجه نرم میکند. ایجاد چنین صندوقی احتمالاً نیاز به تأیید کنگره خواهد داشت.
ترامپ به خبرنگاران گفت: «ما میخواهیم ثروت زیادی برای این صندوق ایجاد کنیم و فکر میکنم که وقتش رسیده است که [آمریکا] یک صندوق سرمایهگذاری دولتی داشته باشد.»
مقامات دولتی نگفتهاند که صندوق چگونه عمل خواهد کرد یا چگونه تأمین مالی خواهد شد؛ اما ترامپ قبلاً گفته بود که صندوق میتواند از طریق «تعرفهها و دیگر چیزهای هوشمندانه» تأمین مالی شود.
ترامپ میگوید که تیکتاک توجه زیادی را به خود جلب کرده، در حالی که دولت او در تلاش است تا فروش تیکتاک را ترتیب دهد. ترامپ در پستی در شبکهی اجتماعی Truth Social نوشت: «علاقهی زیادی به تیکتاک وجود دارد. این برای چین و همهی ذینفعان عالی خواهد بود.»
اسکات بسنت، وزیر خزانهداری آمریکا، به خبرنگاران گفت که صندوق دولتی مذکور در طول ۱۲ ماه آینده تأسیس خواهد شد.
یکی از رویکردها میتواند تبدیل شرکت مالی توسعهی بینالمللی ایالات متحده (DFC) به کارکردی مشابه صندوق سرمایهگذاری دولتی باشد که گفته میشود، دولت ترامپ در ماههای اخیر در نظر گرفته بود. DFC یک آژانس دولتی است که در حال حاضر با طرفهای خصوصی برای تأمین مالی پروژهها در کشورهای در حال توسعه همکاری میکند.
۲۲۷۲۲۷
اگر بناست در مقطع کنونی، تغییری در جهت اصلاح و بهبود در الگوی حکمرانی کشور صورت گیرد، به نظرم بهترین نقطۀ شروع میتواند اینترنت باشد.
ظاهراً شیائومی حساب ویژهای روی دوربین گوشیهای بعدی خود باز کرده است.
در پی انتشار شایعاتی درباره مهاجرت احتمالی از GPS به سامانه چینی بایدو، مدیرعامل اپلیکیشن «نشان» نسبت به هزینههای سنگین، افت دقت موقعیتیابی و چالشهای زیرساختی چنین تصمیمی هشدار داد. به گفته او، این اقدام در مقیاس ملی نهتنها عملیاتی نیست، بلکه تجربه کاربران را بهطور جدی تحتتأثیر قرار میدهد.
مجتبی قلیپور در نشست «جامعه و آینده ایران» تأکید کرد که نگرش منفی کنونی نسبت به اینترنت، نقش حیاتی این فناوری در تقویت همبستگی ملی و تحول اجتماعی را نادیده میگیرد.
Δ