نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
ظاهرا سامسونگ از یک قلم S Pen ارزان قیمتتر در گلکسی S۲۵ Ultra استفاده کرده و بهنوعی کلاه خریداران این گوشی را برداشته است!
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش گجتنیوز، اخیرا سامسونگ با یک حرکت عجیب و گیجکننده، خریداران گلکسی S۲۵ Ultra را سردرگم کرده است. این شرکت اعلام کرده که قلم S Pen همراه این گوشی دیگر از قابلیت بلوتوث پشتیبانی نمیکند. این در حالی است که در نسخههای قبلی این سری، قلم S Pen با بلوتوث کار میکرد و امکاناتی مانند کنترل از راه دور و حرکات هوایی را در اختیار کاربران قرار میداد. سامسونگ دلیل این تغییر را استقبال کم کاربران از این قابلیتها عنوان کرده است.
اما ماجرا به همین جا ختم نمیشود. سامسونگ در یک پست وبلاگی ادعا کرده که کاربران میتوانند یک قلم اس پن مجهز به بلوتوث را بهصورت جداگانه خریداری کنند. این خبر در حالی منتشر شده که در وبسایت رسمی سامسونگ، چنین محصولی برای گلکسی اس ۲۵ اولترا لیست نشده است. حتی قلم S Pen Pro که به بلوتوث مجهز است هم به گفته برخی منابع با این گوشی سازگار نیست و در عمل کار نمیکند.
این تناقضها باعث شده تا کاربران به این فکر بیافتند که آیا سامسونگ واقعا قصد دارد یک قلم بلوتوثدار جداگانه به فروش برساند یا این فقط یک اشتباه در اطلاعرسانی بوده است. اگر این موضوع درست باشد، این حرکت سامسونگ میتواند برای بسیاری از کاربران ناامیدکننده باشد؛ چرا که گوشی Galaxy S۲۵ Ultra با قیمت بالای هزار و ۲۰۰ دلاری عرضه شده و حالا خریداران باید هزینه اضافی برای خرید یک قلم بلوتوثدار بپردازند.
به نظر میرسد سامسونگ یا در تصمیمگیری خود دچار تردید شده یا در اطلاعرسانی دچار اشتباه شده است. در هر صورت، این موضوع باعث شده تا برخی کاربران احساس کنند که شرکت سر آنها کلاه گذاشته است. آیا شما حاضرید برای گلکسی اس ۲۵ اولترا یک قلم بلوتوثدار جداگانه بخرید؟ یا فکر میکنید این قابلیت باید از ابتدا همراه گوشی ارائه میشد؟ نظرتان چیست؟
۲۲۷۲۲۷
اگر بناست در مقطع کنونی، تغییری در جهت اصلاح و بهبود در الگوی حکمرانی کشور صورت گیرد، به نظرم بهترین نقطۀ شروع میتواند اینترنت باشد.
ظاهراً شیائومی حساب ویژهای روی دوربین گوشیهای بعدی خود باز کرده است.
در پی انتشار شایعاتی درباره مهاجرت احتمالی از GPS به سامانه چینی بایدو، مدیرعامل اپلیکیشن «نشان» نسبت به هزینههای سنگین، افت دقت موقعیتیابی و چالشهای زیرساختی چنین تصمیمی هشدار داد. به گفته او، این اقدام در مقیاس ملی نهتنها عملیاتی نیست، بلکه تجربه کاربران را بهطور جدی تحتتأثیر قرار میدهد.
مجتبی قلیپور در نشست «جامعه و آینده ایران» تأکید کرد که نگرش منفی کنونی نسبت به اینترنت، نقش حیاتی این فناوری در تقویت همبستگی ملی و تحول اجتماعی را نادیده میگیرد.
Δ