نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
مدیرکل سبزیها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی از عرضه سیب زمینی ذخیره شده توسط سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران خبر داد و گفت: برآوردها نشان دهنده حدود ۱.۲ میلیون تن سیب زمینی موجود در انبارها است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، حسین اصغری مدیرکل دفتر امور سبزیها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: با توجه به کمبود عرضه سیب زمینی از انبارها و سردخانهها به دلایل مختلف، مقرر شده سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از محل ذخایر خود نسبت به تامین و عرضه این محصول به میادین میوه و تره بار شهرداری اقدام کند.
وی افزود: همچنین مقرر شده با توجه به افزایش قیمت سیب زمینی و تقاضای برخی ذی نفعان، واردات این محصول با در نظر گرفتن الزامات بهداشتی و قرنطینهای برای تعادل قیمت، صورت گیرد.
اصغری برآورد کرد برای فصل زمستان امسال نیز در کشت استمرار سال زراعی جاری 170 هزار تن سیب زمینی تازه از مناطق جنوبی کشور برداشت و به بازار عرضه شود.
مدیرکل دفتر امور سبزیها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: برآوردها نشان دهنده این است که حدود 1.2 میلیون تن سیب زمینی انباری در استانهای همدان، اصفهان، اردبیل، زنجان، چهارمحال و بختیاری، کردستان، خراسان، فارس و سایر استانهای تولید کننده موجود است که مصرف 4 ماه کشور را پوشش میدهد.
وی گفت: تولید سیب زمینی در فصل بهار نیز به قدر کفایت انجام خواهد شد بنابراین مشکلی برای تامین این محصول وجود ندارد.
مدیرکل دفتر امور سبزیها و گیاهان جالیزی وزارت جهادکشاورزی درباره تولید سیب زمینی در سال زراعی گذشته یادآور شد: تولید سیب زمینی در کشور در سال زراعی 1403-1402 حدود 5.4 میلیون تن بوده است.
انتهای پیام/
رئیسکل سازمان امور مالیاتی کشور از معافیت مالیاتی گوشت شترمرغ و امعاء و احشاء دام سبک و سنگین در مراحل رسیدگی و دادرسی پروندههای مالیات بر ارزش افزوده سال ۱۴۰۱ خبر داد.
در حالی که قیمت برنج سر به فلک کشیده و بازار همچنان در التهاب است، برخی مسئولان به جای اقدامات لازم برای مدیریت این بازار هنوز دنبال مقصر می گردند.
کنترل کپکها و مایکوتوکسینها به عنوان یکی از مهمترین چالشهای بهداشتی در محصولاتی نظیر ذرت و بادامزمینی، با استفاده از فناوریهای نوین مانند پرتودهی هستهای، امکانپذیر شده و سلامت مصرفکنندگان را تضمین میکند.
رئیس مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور با اشاره به رونمایی از ارقام جدید گندم برای مناطق مستعد، خشک، کمبارش و مناسب گفت: بهرهگیری از فناوریهای نوین و مدیریت مزرعه موجب افزایش بهرهوری در مناطق مختلف کشور میشود.
Δ