نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
چهل و سومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر با تسلیت به مناسبت شهادت امام موسی کاظم (ع) روز چهارم این رویداد را به نام زنده یاد ژاله علو نامگذاری کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی چهل و سومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر، در چهارمین روز از جشنواره تئاتر فجر ۱۱ گروه صحنه جشنواره را تجربه میکنند که از میان آنها ۶ اثر نمایشهای صحنهای و ۵ اثر نمایشهای خیابانی را تشکیل میدهند. بخشی از این آثار در حوزه مقاومت (غزه) خواهد بود.
برنامه چهارمین روز این رویداد فرهنگی- هنری به شرح زیر است:
«پروانه بر ناقوس» به کارگردانی علی افشار، «با من بمان» به کارگردانی پدرام رحمانی، «استرالیا» به کارگردانی محمد جوهری، «خالکوب» به کارگردانی مهرداد بخشی، «لجنخوار» به کارگردانی ویدا موسوی و «نیوجرسی» به کارگردانی سعید دشتی اجراهای صحنهای چهارمین روز از جشنواره چهل و سوم را در مجموعه تئاترشهر، تئاتر مولوی و تماشاخانه ایرانشهر تشکیل میدهند.
همچنین نمایشهای خیابانی «رایت فلایر» به کارگردانی مالک آبسالان، «مستر دیفال» به کارگردانی سیدسروش پیمبری، «طوفان الاقصی» به کارگردانی میثم کردی، «رفح» به کارگردانی احسان محمدیان و «تار و پود» به کارگردانی فاطمه رنجبر و کمیل جعفری در محوطه بیرونی تئاتر شهر و فرهنگسرای رازی اجرا میشود.
«دیگری شبیه خودش» به کارگردانی شاهین چگینی نیز نماینده بخش به علاوه فجر در چهارمین روز جشنواره در تماشاخانه مشایخی روی صحنه میرود.
کارگاه «مواجه کارگردان با نمایشنامه» نیز با تدریس فرهاد مهندسپور در کارگاه نمایش مجموعه تئاتر شهر برگزار میشود.
همچنین روز نخست سمینار علمی – پژوهشی این دوره از جشنواره شنبه ۶ بهمن از ساعت ۱۴ تا ۱۸ با موضوع «جایگاه و جریان نمایشنامهنویسی در ایران بعد از انقلاب اسلامی» برگزار و از تلویزیون تئاتر ایران با لینک https://tv.theater.ir پخش میشود.
نمایشگاه عکس و پوستر جشنواره بین المللی تئاتر فجر نیز ساعت ۱۶ روز شنبه ۶ بهمن در مجموعه فرهنگی هنری صبا نگارخانه آینه افتتاح میشود.
چهل و سومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر به دبیری خیرالله تقیانیپور از چهارشنبه سوم بهمن کار خود را در تهران آغاز کرد و تا ۱۳ بهمن ادامه دارد.
عباس ناصری هنرمند کاریکاتوریست که یکی از هنرمندان واکنش سریع در عرصه کاریکاتور به حساب میآید، از چالشهای این هنر گفت و پیشنهادهایی برای پر کردن جای خالی کاریکاتور در رویدادها داد.
محمدرضا لطفی کارگردان فیلم «تعارض» با اشاره به اکران آنلاین این فیلم گفت که «هنروتجربه» برای جریانساز شدن باید از چارچوب سینمای دولتی خارج شود.
شایان افشردی معتقد است نمایش «باغ عدن» نه از یک متن ایستا، بلکه از دل چند سال تجربه زیسته و واکنش به شرایط اجتماعی شکل گرفته است و خلاف شکل بازیگری رایج تئاتر ایران حرکت میکند.
قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما در بحث تولید محتوا در کشور هم از نظر فرهنگی و هم از نظر اقتصادی داریم ضرر میکنیم، صداوسیما در این بخش دارد کوتاهی میکند.
Δ