نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
دولت جدید دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در اولین ساعت آغاز به کار خود، یک اپلیکیشن موبایل موسوم به «CBP One» را که به حدود یک میلیون نفر اجازه میداد تا با استفاده از آن برای مهاجرت به آمریکا و کار در این کشور وقت بگیرند، حذف کرد.
به گزارش اقتصاد آنلاین، یورونیوز نوشت: بر اساس اطلاعیهای که اندکی پس از ادای سوگند ترامپ بهعنوان رئیس جمهور آمریکا در وبسایت اداره گمرک و حفاظت مرزی این کشور منتشر شد، این اپلیکیشن که مهاجران از آن استفاده میکردند تا برای ورود به آمریکا در ۸ نقطه مرزی در جنوب این کشور وقت بگیرند، دیگر در دسترس نیست و وقتهای تعیینشده قبلی نیز لغو شدهاند.
برنامه «CBP One» روزانه حدود هزار و ۴۵۰ وقت ملاقات را از طریق یک سیستم قرعهکشی آنلاین برنامهریزی میکرد. این اپلیکیشن در میان شهروندان کوبا، ونزوئلا، هائیتی و مکزیک طرفداران بسیاری داشت.
این برنامه رایانهای برای اولین بار در پایان دوره اول ریاستجمهوری ترامپ معرفی شد تا به ماموران اداره گمرک آمریکا امکان برنامهریزی بازرسیها را بدهد و همچنین به افرادی که ویزاهای کوتاهمدت داشتند، این امکان را بدهد که اقامت خود را تمدید کنند.
در دوران ریاستجمهوری جو بایدن، استفاده از «CBP One» گسترش یافت تا جایگزین سیستم پیچیده و مبهم معافیتها از ممنوعیت پناهندگی شود که به دلیل همهگیری کرونا برقرار شده بود.
مقامهای دولت بایدن استفاده از این اپلیکیشن را بهعنوان یک موفقیت کلیدی میدانستند که با ایجاد راههای قانونی برای ارسال درخواست پناهندگی در مرز مکزیک، از ورود غیرقانونی افراد به آمریکا جلوگیری میکرد.
حذف CBP One یکی از اولین اقدامات دولت ترامپ در زمینه مهاجرت پس از ادای سوگند او بهعنوان رئیس جمهور آمریکا است.
از جمله دیگر سیاستهای مهاجرتی ترامپ که در سخنرانی سوگند خود اعلام کرد، این است که دولت او ورود پناهندگان را برای چهار ماه تعلیق خواهد کرد، و همزمان با اعمال سیاست «ماندن در مکزیک» برای درخواستکنندگان پناهندگی در مرز، نیروهای نظامی را برای تقویت این سیاست به مناطق مرزی اعزام میکند.
سرپرست ادارهکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری تهران گفت: اتباع مجاز اجازه تردد به استانهای ممنوعه را ندارند و فروش بلیت یا جابهجایی آنها به این مقاصد، خارج از چارچوب قانونی بوده و منجر به بروز چالش برای شرکتهای حملونقل خواهد شد.
راهبرد ایجاد ناآرامی و بیثباتی در کشور، طی سالهای متمادی از سوی امریکا با مشارکت متحدان منطقهای و عاملان داخلی و با تاکتیکهای متنوعی دنبال میشود.
ابوالفتح گفت: بهروشنی دیدهایم که اگر امریکا با ایران به توافق برسد، آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز گزارشهایی مثبت منتشر خواهد کرد و از پایبندی تهران سخن میگوید؛ اما اگر روابط ایران و امریکا متشنج شود، همین نهاد ناگهان از ابهامات سخن میگوید و ادعا میکند که قادر به راستیآزمایی نیست.
همزمانی طرح این لایحه با حملات رژیم صهیونیستی هم شائبههای بسیاری ایجاد کرده. این همزمانی، این فرضیه را در افکار عمومی ایجاد کرده که احتمالا برخی افراد و جریانات به دنبال امنیتی کردن فضای کشور هستند. در هیچ کدام از مقرراتی که در کشورهای مختلف در خصوص فضای مجازی و…مصوب شده، قانونگذار نمیآید به خاطر وسعت گسترده فضای مجازی با پلتفرمها و سکوهایی مختلف، قانونی را برای کنترل این فضا وضع کند، چون میدانند در اجرا با مشکل مواجه میشوند.»
Δ