نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
گزارشها حاکی از آن است که مدلهای زبانی بزرگ (LLM) که اغلب به عنوان عوامل دیپلماتیک در سناریوهای شبیهسازی شده حضور پیدا میکنند، خشونت و حملات هستهای را به عنوان راه حلهای مناسب انتخاب کردند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مطالعهای که در سال گذشته انجام شد، نشان داد که وقتی پای هوش مصنوعی به جنگهای شبیهسازی شده و سناریوهای دیپلماتیک میرسد، این فناوری تمایل به انتخاب رویکرد تهاجمی از جمله استفاده از سلاحهای هستهای دارد.
طی این مطالعه که در دانشگاه کرنل در ایالات متحده صورت گرفت، از پنج LLM به عنوان عوامل مستقل در جنگهای شبیهسازی شده و سناریوهای دیپلماتیک استفاده شد:
بر اساس این مطالعه، هر عامل توسط همان LLM در یک شبیهسازی نیرو میگرفت و وظیفه داشت بدون نظارت انسان تصمیمات سیاست خارجی را اتخاذ کند.
طی این مطالعه همه مدلها نشانههایی از رفتار ناگهانی و غیرقابل پیشبینی را بروز دادند.
با توجه به اینکه OpenAI اخیراً شرایط خدمات خود را تغییر داده است تا دیگر موارد استفاده نظامی و جنگی از آن ممنوع شود، درک پیامدهای استفاده نظامی از LLMها از همیشه مهمتر است.
یکی از روشهایی که برای تنظیم دقیق مدلها استفاده میشود، یادگیری تقویتی از بازخورد انسانی (RLHF) است به این معنی که برخی دستورالعملهای انسانی برای دریافت خروجیهای مضر کمتر و استفاده ایمنتر داده میشود.
طبق گزارش محققان، GPT-4-Base به طور متوسط 33 درصد از مواقع حملات هستهای را پیشنهاد میداد. سناریوهای کلی، Llama-2 و GPT-3.5 خشنترین سناریوها بودند در حالی که Claude تغییرات ناگهانی کمتری را نشان داد. گفتنی است که Claude با ایده کاهش محتوای مضر طراحی شده است.
به گفته سازنده آن Anthropic، قانون اساسی Claude شامل منابع مختلفی از جمله اعلامیه حقوق بشر سازمان ملل میشود.
جیمز بلک، دستیار گروه تحقیقاتی در مباحث امنیتی و دفاعی در اروپا، که در این مطالعه شرکت نکرد، به یورونیوز نکست گفت که این یک “تمرین آکادمیک مفید” بود.
او گفت: «این بخشی از کار رو به رشدی است که توسط دانشگاهیان و مؤسسات برای درک پیامدهای استفاده از هوش مصنوعی (AI) انجام میشود.»
منبع: euronews
۲۲۷۲۲۷
در نشست تخصصی «جامعه و آینده ایران» در وزارت ارتباطات، مرضیه ادهم با نگاهی انتقادی به سیاستگذاریهای رسانهای، از نحوه مواجهه حاکمیت با مسئله اینترنت انتقاد کرد.
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: تعدادی از بلندگوهای اعلان عمومی در میادین اصلی شهر نصب شده و در حال توسعه است.
باستانی، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس دهم، با بیان اینکه بازار فیلترشکنها به واسطه سیاستهای فیلترینگ رشد کرده، تأکید کرد: نبود جایگزین مناسب و قابل اعتماد برای پیامرسانهای فیلتر شده، مردم را ناگزیر به استفاده از فیلترشکنهایی کرده که از کودک هشت ساله تا استاد دانشگاه به آن دسترسی دارند.
مهدی کوهیان، حقوقدان، با انتقاد از مصوبه اخیر شورای عالی فضای مجازی، این نهاد را به عبور از وظیفه اصلی خود یعنی سیاستگذاری و ورود به جزئینگری اجرایی متهم کرد. او معتقد است شورا از جایگاه رفیع خود فاصله گرفته و در حد تصویب بخشنامه یک اداره تنزل یافته است.
Δ