نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
شرکت هواپیماهای بدون سرنشین چینی کاربرانش را از پرواز بر فراز سایتهای حساس آمریکا منع نمیکند.
غزال زیاری: کمپانی DJI، تولیدکننده پرفروش پهپادهای سرگرمی این روزها در حال اجرای یک تغییر عمده در فناوری هواپیماهای بدون سرنشین (پهپادهای) خود است. این شرکت اخیراً اعلام کرده که ویژگی قبلی “مسدودی جغرافیایی” اش را کنار میگذارد. این ویژگی با قفلکردن یک پهپاد، مکانیزمی را شروع میکند که در صورت ورود به حریم هوایی حساس آمریکا ، پهپاد را مجبور به شناور شدن در یک مرز جغرافیایی مجازی که با GPS تعریف میشود، مینماید.
بدین ترتیب وقتی پهپاد کاربر، وارد منطقه پروازممنوع شود، هشدارهای درون برنامهای ظاهرشده و به اپراتور هشدار میدهند که در نزدیکی فضای کنترلشده اداره هوانوردی فدرال آمریکا قرار دارند. بدین ترتیب و با این تصمیم جدید، انتخاب ادامه پرواز در مناطق محدود به اپراتور پهپاد واگذار خواهد شد؛ دراین بین، کارشناسان معتقدند که باید به کاربران درباره عواقب قانونی این کار هشدار داده شود و آنها از این کار منع شوند.
مقامات شرکت DJI اعلام کردهاند که مسئولیت نهایی را بر عهده شخصی که از پهپاد استفاده میکند میگذارند و اقدام اولیه برای اجرای مسدودسازی جغرافیایی، بیش از یک دهه پیش کاملاً داوطلبانه بوده است. حالا اداره هوانوردی فدرال آمریکا هم اعلام کرده که نیازی به محصورسازی جغرافیایی از سوی تولیدکنندگان هواپیماهای بدون سرنشین ندارد و این اقدام در راستای قدرت عمل و تصمیمگیری کاربران برای آنکه به هرجایی که دلشان میخواهد، نگرانیهای ایمنی را افزایش داده است.
نمونه اخیر این نگرانیها، برخورد یک هواپیمای آتشنشان و یک هواپیمای بدون سرنشین DJI در حریم هوایی محدود بر فراز منطقه پالیسادز فایر بود که باعث شد هواپیما با بالی آسیبدیده زمینگیر شود و مقامات FBI همچنان در حال بررسی این حادثه هستند.
اما نگرانی مقامات آمریکایی درباره پهپادهای DJI به همینجا منتهی نمیشود. لازم به ذکر است که DJI یک شرکت چینی است و آمریکاییها مدتهاست که نگران جاسوسی پکن از سایتهای حساس نظامی کشورشان هستند.
از همین رو آمریکا قصد دارد تا بهزودی برخی از واردات این شرکت را به دلیل همین نگرانیها مسدود کند و کمپانی DJI را یک “شرکت نظامی چینی” نامیده است. از سوی دیگر این کمپانی چینی، ارائه هرگونه اطلاعات به چین را تکذیب میکند، اما ممکن است طبق قوانین چین مجبور به انجام این کار شود.
منبع: san
۵۸۳۲۱
سهشنبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴، ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در صحن علنی مجلس شورای اسلامی حاضر شد و گزارشی از وضعیت کشور در جریان جنگ ۱۲ روزه و همچنین عملکرد وزارتخانه تحت مسئولیتش ارائه داد. این حضور وزیر ارتباطات را میتوان جلوهای تمامقد از مواجهه دستگاه اجرایی کشور با یکی از پیچیدهترین چالشهای حکمرانی در دوران معاصر دانست. حکمرانی دیجیتال در شرایط بحران، و تضاد بین نیاز به اقتدار فناورانه با میل به کنترل سختافزار اجتماعی از جمله موضوعات اساسی در این گزارش بود.
ستار هاشمی روز ۳۱ تیر ۱۴۰۴ در قامت یک وزیر متناسب با خواست مردم جلوه کرد. متخصص برجسته هوش مصنوعی که گرفتار افکاری متعلق به دنیای ماقبل هوش مصنوعی شده است.
در آستانه رونمایی رسمی سری پیکسل ۱۰ در تاریخ ۳۰ مرداد، گوگل با انتشار یک تیزر کوتاه طراحی نهایی گوشی Pixel ۱۰ Pro را تأیید کرد؛ گوشی هوشمندی که با تراشهی Tensor G۵، نمایشگر OLED فوقروشن، دوربینهای پیشرفته و ظرفیت حافظه تا ۱ ترابایت، چشمها را به خود خیره کرده است.
ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، صبح امروز (۳۱ تیر ۱۴۰۴) با حضور در جلسه صحن علنی مجلس گزارشی درباره وضعیت ارتباطات در دوره جنگ ۱۲ روزه به نمایندگان ارائه داد.
Δ