نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
روند سقوط فروش آیفون هنوز در چین ادامه دارد و اکنون اپل در جایگاه سوم از لحاظ میزان فروش در کشور چین قرار گرفته است.
به گزارش خبرآنلاین، جدیدترین آمارهای منتشر شده از میزان فروش گوشیهای هوشمند در خاک چین نشان میدهد که اپل بهدلیل تأخیر در ارائه امکانات هوش مصنوعی روی آیفون دیگر رتبه اول فروش در این کشور را در اختیار ندارد.
به نقل از دیجیاتو، طبق دادههای آماری منتشر شده از سوی مؤسسه Canalys، اپل توانسته است بیشترین تعداد فروش در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۴ را ثبت کند. البته این موفقیت باعث نشده اپل به فروش کلی سایر برندهای چینی مثل هواوی و ویوو در سال ۲۰۲۴ دست پیدا کند و این غول فناوری اکنون به رتبه سوم در میان فروشندگان موبایل در بازار اصلی چین سقوط کرده است. میزان کل فروش بازار موبایل در چین با رشد ۵ درصدی نسبت به ۲۰۲۳ به ۲۸۴.۶ میلیون دستگاه در سال رسیده است.
براساس دادههای منتشر شده، اپل توانسته است در سهماهه چهارم ۲۰۲۴، ۱۳.۱ میلیون واحد آیفون را در چین بهفروش برساند. این مقدار برای هر دو برند هواوی و ویوو برابر با ۱۲.۹ میلیون دستگاه بوده و شیائومی نیز با فروش ۱۲.۲ میلیون دستگاه در رتبه چهارم ایستاده است. با وجود کسب رتبه نخست توسط اپل در بازه مذکور، مقایسه آن با مدت زمان مشابه در سال ۲۰۲۳ نشان میدهد که فروش آیفون با کاهش ۲۵ درصدی همراه بوده است؛ درحالیکه ویوو، هواوی و شیائومی هرکدام بهترتیب، ۱۴، ۲۴ و ۲۹ درصد افزایش فروش را شاهد بودهاند.
با در نظر گرفتن میزان فروش سالانه، برند ویوو موفق شده است با فروش ۴۹.۳ میلیون دستگاه در رتبه نخست داخل بازار چین طی سال ۲۰۲۴ قرار بگیرد. پس از آن نیز برند هواوی با عرضه ۴۶ میلیون دستگاه توانسته است رتبه دوم را به خود اختصاص دهد. اپل نیز با فروش ۴۲.۹ میلیون آیفون، در رتبه سوم قرار دارد. در نهایت اوپو با اختلاف بسیار اندکی با اپل و فروش ۴۲.۷ میلیون دستگاه، رتبه چهارم را در اختیار دارد؛ اگرچه فروش برند وانپلاس هم در میزان کل فروش این شرکت محاسبه شده است. جالب است بدانید که برند آنر هم با ۴۲.۲ میلیون واحد فروش در رتبه ۵ قرار دارد؛ برندی که زمانی در میان زیرشاخههای هواوی قرار داشت، اما اکنون بهشکل مستقل به فعالیت خود ادامه میدهد.
۵۸۵۸
در نشست تخصصی «جامعه و آینده ایران» در وزارت ارتباطات، مرضیه ادهم با نگاهی انتقادی به سیاستگذاریهای رسانهای، از نحوه مواجهه حاکمیت با مسئله اینترنت انتقاد کرد.
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: تعدادی از بلندگوهای اعلان عمومی در میادین اصلی شهر نصب شده و در حال توسعه است.
باستانی، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس دهم، با بیان اینکه بازار فیلترشکنها به واسطه سیاستهای فیلترینگ رشد کرده، تأکید کرد: نبود جایگزین مناسب و قابل اعتماد برای پیامرسانهای فیلتر شده، مردم را ناگزیر به استفاده از فیلترشکنهایی کرده که از کودک هشت ساله تا استاد دانشگاه به آن دسترسی دارند.
مهدی کوهیان، حقوقدان، با انتقاد از مصوبه اخیر شورای عالی فضای مجازی، این نهاد را به عبور از وظیفه اصلی خود یعنی سیاستگذاری و ورود به جزئینگری اجرایی متهم کرد. او معتقد است شورا از جایگاه رفیع خود فاصله گرفته و در حد تصویب بخشنامه یک اداره تنزل یافته است.
Δ