نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
یک محقق ایرانی پس از شناسایی حفره امنیتی خطرناکی در شبکه اجتماعی فیسبوک جایزه صدهزار دلاری (حدود ۸ میلیارد تومان) از این شرکت دریافت کرد.
به گزارش خبرآنلاین، به نقل از فارس، یک محقق ایرانی حفره امنیتی مهمی را بر روی سرورهای فیس بوک شناسایی کرد که به مهاجمان امکان می داد تا به دادههای ذخیره شده بر روی آنها دسترسی پیدا کنند.
او در مهر امسال و زمانی که در حال بررسی سکوی تبلیغاتی فیس بوک بود، موفق به شناسایی حفره یادشده در سکوی تبلیغاتی این شبکه اجتماعی شد.
او از همین طریق بدون نیاز به هیچ واسط کاربری توانست به سرور فیس بوک نفوذ کرده و آن را تحت کنترل بگیرد.
این محقق ایرانی که بن صادقی پور نام دارد، در سال 2020 هم توانسته بود با همکاری یک گروه پژوهشگر 55 حفره امنیتی را در نرم افزارهای شرکت اپل شناسایی کرده و از این شرکت جایزه دریافت کند.
رفع آسیبپذیری یادشده در سرورهای شرکت فیسبوک توسط این محقق ایرانی تنها یک ساعت وقت گرفت. سرور یادشده که میزبان تبلیغات فیس بوک بود از یک نسخه قدیمی مرورگر کروم استفاده می کرد و با به روزکردن مرورگر یادشده این نقص برطرف شد.
صادقی پور این آسیبپذیری فیسبوک را با همکاری با محقق مستقل الکس چپمن شناسایی کرد. صادقی پور همچنین هشدار داد: سکوهای تبلیغاتی مشابهی که شرکتهای دیگر از آنها استفاده میکنند و وی در حال تحلیل آنها بوده است، در برابر حفرههای مشابه آسیبپذیر هستند.
۵۸۵۸
با تکیه بر پیشرفتهای علمی روز دنیا، تکنولوژی چاپ سهبعدی، دیگر به ساختن ماکتهای پلاستیکی کوچک محدود نمیشود. مدل B شرکت ژاپنی Lib Work با استفاده از خاک، آهک و الیاف طبیعی ساخته شده و امیدبخش روزهای روشنتری در زمینه حفاظت از محیط زیست خواهد بود.
محمد رهبری، مشاور وزیر ارتباطات، در نشستی تخصصی تأکید کرد که سیاستگذاری فناوری باید به تقویت همبستگی ملی بینجامد، و با در نظر گرفتن تمام ابعاد آن انجام بگیرد.
یک حقوقدان با انتقاد از سند تسهیم درآمد محتوا که اخیراً در شورای عالی فضای مجازی تصویب شده، هشدار داد که این سند نهتنها از بخش خصوصی حمایت نمیکند، بلکه ممکن است باعث جهتدهی سلیقهای به تولید محتوا و حذف تنوع محتوایی در پلتفرمهای داخلی شود.
گزارشها حاکی از آن است که اپل قصد دارد آیفون ۱۷ پرو و آیفون ۱۷ پرو مکس را در اواخر سپتامبر ۲۰۲۵ (اوایل مهر ۱۴۰۴) معرفی کند؛ مدلهایی که با مجموعهای از تغییرات ظاهری و سختافزاری قابلتوجه همراه خواهند بود.
Δ