نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
نایبرئیس اتاق ایران گفت: برای تحقق رشد ۸ درصدی و اهداف مشخص شده در برنامه هفتم، باید از همه فرصتها استفاده شود؛ در این زمینه باید پیوستن ایران به FATF مورد بررسی قرار گیرد.
به گزارش بازار، پیام باقری، نایبرئیس اتاق ایران گفت: یکی از نکات مهمی که فعالان اقتصادی و صادرکنندهها به آن معترض هستند، مسئله مراودات بینالمللی، تعامل بانکی و مالی و روابط کارگزاری بین بانکهای کشور با کشورهای هدف است. عدم توجه به این موضوع قیمت تمام شده کالا را بالا میبرد. در نتیجه بالا رفتن قیمت تمام شده کالاها و محصولات در بازار، فعالان اقتصادی آسیب میبینند و ممکن است بازار رقابت را از دست دهند. از این جهت موضوع پیوستن ایران به FATF و اثرات آن بر ادامه تجارت با کشورهای هدف بسیار مهم و قابل توجه است.
وی تصریح کرد: در جلسه اخیر با رئیسجمهوری موضوع FATF مطرح شد. برحسب دستور مقام معظم رهبری بازنگری برای پیوستن ایران به FATF در دستور کار مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گرفته است.
او ادامه داد: اصل بر توسعه اقتصادی و تحقق رشد ۸ درصدی و تحقق آنچه برای توسعه اقتصادی کشور در برنامه هفتم پیشرفت، هدف گذاری شده، است. در این مسیر باید از همه امکانات و فرصتهای موجود استفاده کنیم.
نایبرئیس اتاق ایران تصریح کرد: یکی از نکاتی که برای تحقق رشد اقتصادی لازم است، مسئله پیوستن ایران به FATF است و برای همین این مسئله بار دیگر بررسی خواهد شد. البته اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام اغلب موضوعات مرتبط به FATF را مورد بررسی قرار دادهاند و موضوع اندکی وجود دارد که نیاز به بازنگری و مستلزم مذاکره و همفکری بیشتری است. پیوستن ایران به FATF جز مطالبات فعالان اقتصادی است.
رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران گفت: در ۲۰ سال اخیر دمای کشور ۳.۵ درجه افزایش یافته و هر یک درجه افزایش، نیاز به ۱۷۰۰ مگاوات برق اضافی دارد.
در شرایطی که تورم نقطهبهنقطه بار دیگر به مرز ۴۰ درصد رسیده و نرخ تورم تولیدکننده نیز روند صعودی دارد، تصمیمگیری مالی برای خانوارها و سرمایهگذاران، دشوارتر از همیشه شده است.
اگرچه طی هفته های اخیر به دلیل مسائل سیاسی و اتفاقات بین المللی قیمتها در بازار طلا و ارز نوسانی با شیب رو به بالا همراه بود ولی اکنون سیگنال مذاکره موجب شده تا قیمت ها کاهشی شود.
شاهین شایان آرانی کارشناس اقتصادی می گوید در پشتپرده، لابیهای مختلف فعالند که مانع از اجرای سیاستهای درست میشوند و این مراکز قدرت و نفوذ اقتصادی باید کنار گذاشته شوند.
Δ