نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
سومین ایمپلنت مغزی نورالینک در مغز یک بیمار کاشته شد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، ایلان ماسک اعلام کرد شرکت نورالینک تراشهای دیگر را در مغز سومین بیمار کاشته است و برنامههایی برای حدود ۲۰ تا ۳۰ کاشت ایمپلنت دیگر در سال ۲۰۲۵ دارد.
ماسک در رویدادی که این هفته در لاسوگاس برگزار شد و از طریق شبکهی اجتماعی ایکس، بهصورت زنده پخش میشد، گفت: «ما اکنون سه انسان داریم که دستگاه نورالینک در بدنشان کاشته شده است و روند درمان آنها بهخوبی پیش میرود.»
نورالینک یکی از استارتاپهای پیشرو در حوزهی توسعهی ایمپلنتهای مغزی است که میتوانند برای درمان شرایطی مانند معلولیت جسمی و بیماری ALS مفید باشند. این روشها آزمایشی هستند و معمولاً نیاز به باز کردن جمجمه برای قرار دادن الکترودها در بافت مغز دارند. یک سال پیش، نورالینک اعلام کرد که اولین ایمپلنت مغزی خود را با موفقیت در مغز یک بیمار، به نام نولاند آربا، کاشته است.
براساس گزارش بلومبرگ، نورالینک درحالحاضر دو مطالعهی ثبتشده در سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) دارد. یکی از این مطالعات به نام Prime Study برای حدود پنج بیمار طراحی شده است و به افراد کمتوان اجازه میدهد دستگاههای خارجی مانند کامپیوتر یا تلفنهای هوشمند را با ذهن خود کنترل کنند. مطالعهی دوم، با نام Convoy Study، به بیماران امکان کنترل دستگاههایی مانند بازوهای رباتیک کمکی را میدهد.
۲۲۷۲۲۷
رشد خیرهکننده، هوش مصنوعی و سرویسهای ابری، پشتپرده درآمدی است که تصورش هم هیجانانگیز است؛ آماری که نگاهها را به آیندهی گوگل میدوزد.
سرویس پیام ماهوارهای استارلینک و تیموبایل با نام T-Satellite، اکنون برای تمام کاربران آمریکایی فعال است. این سرویس فعلاً فقط از ارسال پیامکوتاه و اشتراکگذاری موقعیت مکانی پشتیبانی میکند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به شکل نظامی تمام شده اما همچنان جنگ سایبری و جنگ شناختی و رسانهای ادامه دارد.
وزیر ارتباطات با تأیید اختلال در سرویس GPS در برخی مناطق کشور گفت که این محدودیتها تصمیمی امنیتی در پاسخ به تهدیدات جنگی دشمن است.
Δ