نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، «عبدالناصر همتی» امروز (پنجشنبه) با انتشار ویدیویی در شبکه اجتماعی ایکس در توضیح بیشتر این طرح افزود: طرح بورس کالا در جهت روانسازی معاملات بورس کالا رونمایی شده است؛ معاملات تا پیش از این به صورت ۵۰ درصد نقدی و ۵۰ درصد غیرنقدی بود. بر اساس این […]
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، «عبدالناصر همتی» امروز (پنجشنبه) با انتشار ویدیویی در شبکه اجتماعی ایکس در توضیح بیشتر این طرح افزود: طرح بورس کالا در جهت روانسازی معاملات بورس کالا رونمایی شده است؛ معاملات تا پیش از این به صورت ۵۰ درصد نقدی و ۵۰ درصد غیرنقدی بود. بر اساس این طرح که بر مبنای ماده ۲۰ قانون تامین مالی تولید و زیرساخت، اجرایی شده است اجازه داده میشود که بورس کالا از ابزارهایی استفاده کند مبنای غیر نقدی و آنلاین دارد.
وی با بیان اینکه پشتوانه این معاملات سه ابزار اوراق گام، ال سی داخلی و برات الکترونیکی هستند، یادآور شد: بر اساس این طرح، معاملات خیلی روان خواهد شد و نیاز نیست مبادلات به شکل نقدی انجام شود. این یک تحول مهم در مبادلات کالایی در زنجیره بورس کالا است.
وزیر اقتصاد با بیان اینکه تامین مالی زنجیزه تولید اهمیت بسیاری دارد، تصریح کرد: واحدهای تولیدی ما مشکل نقدینگی دارند و در صورتی میتوانیم مشکل را حل کنیم که از اوراق گام، ال سی داخلی و برات الکترونیکی و استفاده کنیم.
همتی تاکید کرد: این طرح کمک شایانی به رونق تولید است؛ چرا که کسانی که در زنجیره تولید، نیاز به تامین مالی دارند از این ابزارها استفاده میکنند.
همتی در گفتگوی دیگری درباره ایده عرضه خودرو در بورس کالا گفت: عرضه خودرو در بورس کالا نیاز به هماهنگی سازمان بورس، وزارت صمت و شورای رقابت نیاز دارد. اگر بحث میان این دستگاهها نهایی شود، ما نیز به عنوان وزارت اقتصاد موافق این اتفاق هستیم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: همچنین باید زمینه و امکانات آن برای وزارت صمت فراهم شود؛ اگر وزارت صمت اعلام آمادگی کند از نظر ما و سازمان بورس مانعی برای این کار وجود ندارد.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، بر اساس اعلام مدیریت نظارت بر بورسهای سازمان بورس و اوراق بهادار، از تعداد ۱۲۸ هزار و ۱۳۵ نفری که به خرید طرح همیار اقدام کردهاند، ۸ هزار و ۷۱۳ نفر به دلیل بیشتر بودن داراییشان از ۵۰۰ میلیون تومان یا نداشتن سهام بورس یا فرابورس در سبد پایه، […]
مدیریت نظارت بر بورسهای سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: در ۸ روز عرضه اوراق تبعی همیار، حدود ۱۲۰ هزار نفر سبد دارایی خود را بیمه کردهاند.
بازده سالانه شاخص کل بورس تهران در پایان خرداد امسال به بیش از ۴۶ درصد رسید. این میزان بازده بیشتر از رشد شاخص بازارهای نوظهور و ۶ برابر کشورهای اسلامی در شاخص شریعت (COMCEC) بوده است.
بررسی بازارها و ابزارهای معاملاتی فرابورس در پنج روز معاملاتی هفته گذشته نشان میدهد طی این مدت بازارهای نوین فرابورس اقبال خوبی را تجربه کردند.
Δ