نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
رئیس سازمان فناوری اطلاعات در دولت یازدهم بر این باور است که علت ترس مردم از عبارت «شبکه ملی اطلاعات» ارتباط دادن غلط آن به اینترنت ملی است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نصرالله جهانگرد «آقای تکفا»، در سومین بخش از کافه خبر خبرآنلاین، به پرسشهای زیر پاسخ داد:
مشروح این گفتوگو را در ادامه بخوانید:
نصرالله جهانگرد در پاسخ به این پرسش که شبکه ملی اطلاعات چه زمان تکمیل شد و آیا از استاندارد جهانی بهره میبرد، گفت:« شبکه ملی اطلاعات همیشه وجود داشته است و ما دائما در حال بروزرسانی آن بودهایم؛ در نقطهای که تکنولوژی بسیار سریع رشد میکند، برنامه ریزی غلتان است. یعنی شما هر اتفاق جدیدی که میفتد را بررسی میکنید، غلت دیگری میزنید و گام بعد را برمیدارید و طبیعتا این برنامه ریزی را طوری میکنید که پاسخ نیازهای روز را بدهد و مراقب آینده هم باشیم.
در مخابرات وضعیت به شکلی است که امکان ندارد که شما دستگاهی را به کار بگیرید که یک بیت سیگنالینگ آن یا استاندارد آن، با بقیه دنیا فرق داشته باشد، اصلا اگر فرق داشته باشد وصل نمیشود. ما باید در لبه استاندارد جهانی کار کنیم. شبکه ملی اطلاعات آمده است و سرویسها روی آن کار میکنند.»
جهانگرد در پاسخ به این پرسش که چه شد که الان حرف از شبکه ملی اطلاعات که میشود، مو به تن مردم سیخ میشود؛ گفت:« یک بنده خدایی یک بار آمد و گفت:« اینترنت ملی» اینترنت ملی که معنا ندارد. جغرافیای هر کشوری محدودهای است که تحت کنترل آن کشور است، در آن جاده داریم، لب مرز جاده ما به جاده همسایه متصل میشود، رد میشویم و کارمان را میکنیم. ارتباطات هم همین است. ما داخل سرزمین خود ارتباطات داریم، روی آن سواریم و کنترل میکنیم.
ما داخل سرزمین خودمان ارتباطات داریم، بر روی آن کنترل داریم و سواریم؛ راه کنترل آن شمارهگیری، فرکانس و آیپی آدرس است. سه مولفه داریم که با استفاده از آن میتوانیم ارتباطات را در داخل کشور خودمان کنترل کنیم؛ مردم نیز در حال سرویسگیری هستند.
مردم همین الان در حالی که فیلترشکن نصب میکنند و به شبکههای دیگر دسترسی پیدا میکنند از همین خطوط شبکه ملی اطلاعات استفاده میکنند و اطلاعات آنها از آسمان رد نمیشوند.
پس شبکه ملی اطلاعات وجود دارد؛ محتوا و کاربری مسئله ما است. نگاه من این است که وظیفه دولت، تدوین برنامههای توسعه کاربری و ارتقای کارآمدی کشور است و همراه آن به موضوع امنیت و فرهنگ بپردازد که ذاتی هر برنامهای است.
متن کامل این گفتوگو را در اینجا بخوانید.
۲۲۷۲۲۷
ستار هاشمی روز ۳۱ تیر ۱۴۰۴ در قامت یک وزیر متناسب با خواست مردم جلوه کرد. متخصص برجسته هوش مصنوعی که گرفتار افکاری متعلق به دنیای ماقبل هوش مصنوعی شده است.
در آستانه رونمایی رسمی سری پیکسل ۱۰ در تاریخ ۳۰ مرداد، گوگل با انتشار یک تیزر کوتاه طراحی نهایی گوشی Pixel ۱۰ Pro را تأیید کرد؛ گوشی هوشمندی که با تراشهی Tensor G۵، نمایشگر OLED فوقروشن، دوربینهای پیشرفته و ظرفیت حافظه تا ۱ ترابایت، چشمها را به خود خیره کرده است.
ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، صبح امروز (۳۱ تیر ۱۴۰۴) با حضور در جلسه صحن علنی مجلس گزارشی درباره وضعیت ارتباطات در دوره جنگ ۱۲ روزه به نمایندگان ارائه داد.
ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، صبح امروز در جلسه علنی مجلس حاضر شد تا گزارشی درباره وضعیت امنیت شبکه در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ارائه دهد.
Δ