نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
رئیس اتاق بازرگانی ایران در نامهای به وزیر صمت، خواستار اقدام عاجل برای تعیین و ابلاغ سود بازرگانی سال آتی تا پایان بهمن ماه سال جاری شد.
به گزارش بازار، مطابق ماده چهار قانون مقررات صادرات و واردات، وزارت صنعت، معدن و تجارت موظف است تغییرات کلی در آئیننامههای اجرایی این قانون و جداول ضمیمه آن را پیش از پایان هر سال برای سال بعد تهیه کرده و پس از اخذ نظر دستگاههای مرتبط و اتاق بازرگانی، به تصویب هیئت وزیران رسانده و منتشر کند. همچنین، طبق آئیننامه اجرایی ماده ۲۴ قانون بهبود مستمر محیط کسبوکار، مقررات مرتبط با تجارت باید حداقل یک ماه پیش از اجرا منتشر شوند.
در همین راستا، صمد حسنزاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در نامهای به وزیر صنعت، معدن و تجارت، خواستار اقدام عاجل برای تعیین و ابلاغ سود بازرگانی سال آتی تا پایان بهمن ماه سال جاری شد. او در این نامه، به ضرورت رعایت الزامات قانونی و تأثیر مثبت این اقدام در پیشبینیپذیری و امنیت اقتصادی کشور تأکید کرد و یادآور شد که صدور بخشنامههای خلقالساعه و عدم اجرای مناسب این قوانین، خسارات جبرانناپذیری را بر فعالان اقتصادی تحمیل کرده است.
فعالان بخش خصوصی و تعاونی معتقدند که صدور این دست از بخشنامههای فوری و لحظهای و عدم اجرای مناسب این قوانین، خسارات زیادی را به آنها وارد کرده است. آنها بر این باورند که تعیین و ابلاغ بهموقع سود بازرگانی سال آتی میتواند تأثیر مثبتی بر کاهش ریسکهای اقتصادی، افزایش پیشبینیپذیری در تجارت و تقویت سرمایهگذاری در کشور داشته باشد.
این درخواست نه تنها پاسخی به دغدغههای بخش خصوصی و تعاونی است، بلکه فرصتی برای دولت است تا با رعایت الزامات قانونی، نقش مؤثری در بهبود محیط کسبوکار و ارتقای امنیت اقتصادی ایفا کند. اجرای دقیق این قوانین میتواند ایران را در مسیر توسعه اقتصادی پایدار و رقابتپذیری در تجارت بینالمللی قرار دهد.
گمرکات مکلف شدند فهرست خودروهای مشمول اصلاح محاسبات گمرکی را فوری به سازمان حمایت اعلام کنند.
رئیس اتاق اصناف گفت:قیمت نان سنگک حدود ۲۰ تا ۳۰ تومان است که در بازار با قیمت تقریباً ۳۰ تا ۴۰ درصد بیشتر عرضه میشود.
محمدحسینی دبیرکل اتاق ایران و عراق با تاکید بر ظرفیت بخش خصوصی گفت: سال گذشته، بهرغم اینکه عملاً دولت مستقری در مقطعی مشخص وجود نداشت، صادرات کشور بیشترین رشد خود را تجربه کرد.
رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران گفت: در ۲۰ سال اخیر دمای کشور ۳.۵ درجه افزایش یافته و هر یک درجه افزایش، نیاز به ۱۷۰۰ مگاوات برق اضافی دارد.
Δ