نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
معاون صندوق بیمه کشاورزی اعلام کرد: بیمه اجباری تمام خطر گندم دیم و آبی و دانههای روغنی در راستای ماده ۳۳ برنامه هفتم توسعه در سال زراعی جاری از سوی این صندوق اجرایی میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهادکشاورزی، محمدجواد شمسزاده در 164 مین نشست ستاد ملی طرح جهش تولید در دیمزارها افزود: در طرح جهش تولید به جز گندم و دانههای روغنی، پوشش بیمهای از سوی صندوق بیمه کشاورزی مانند سال گذشته انجام میشود.
وی در همین حال از اجرای سه طرح بیمه برای گندم در راستای اجرای ماده 33 برنامه هفتم توسعه از سوی صندوق بیمه کشاورزی خبر داد و اظهار داشت: این طرحهای بیمهای شامل طرح بیمه گندم دیم، طرح بیمه گندم آبی با پوشش عامل خطر خشکسالی و طرح بیمه گندم آبی بدون پوشش عامل خطر خشکسالی است.
شمسزاده درباره صدور بیمهنامهها تصریح کرد: فرآیند صدور بیمهنامه با استفاده از اطلاعات پهنه کشاورزان انجام میشود، اما امسال اطلاعات پهنه ابتدا در اختیار نمایندگان و کارگزاران ما قرار میگیرد و سپس در مورد صدور بیمهنامه اجباری به کشاورزان اطلاعرسانی و صحتسنجی میشود.
وی گفت: ما انتظار داریم نزدیک به 70 درصد کشاورزان با کارگزاران همکاری و براساس اطلاعات دقیق، بیمهنامه صادر شود.
معاون صندوق بیمه کشاورزی درباره حق بیمه سهم دولت و کشاورزان اذعان داشت: حق بیمه سهم دولت 30 تا 40 درصد اعتباراتی است که به صندوق تخصیص داده میشود و حق بیمه سهم کشاورزان نیز از محل مطالبات و خرید تضمینی گندم اخذ میشود.
وی ادامه داد: ما در تلاش هستیم علاوه بر اعتبار خرید تضمینی گندم، اعتبار دیگری برای سهم بیمه کشاورزان اختصاص یابد که در این صورت متناسب با دریافت چنین اعتباری سهم حق بیمه کشاورزان را برمیگردانیم.
شمسزاده درباره پرداخت غرامت بخش زراعت در سال زراعی 1403-1402 نیز اعلام کرد: صندوق بیمه کشاورزی، بیش از 90 درصد غرامتها را پرداخت کرده است و تنها 170 میلیارد تومان دیگر باقی مانده که با تخصیص اعتبارات به کشاورزان پرداخت خواهد شد.
وی تصریح کرد: نزدیک به دو هزار میلیارد تومان غرامت مربوط به سال زراعی گذشته در بخش زراعت تاکنون در سامانه صندوق بیمه کشاورزی تایید و ثبت شده است.
انتهای پیام/
معاون آبخیزداری، مراتع و امور بیابان سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای کاهش ۲۰ درصدی سطح کانونهای بحرانی فرسایش بادی کشور برآورد میشود.
یارانهای بودن روغن نباتی، واردات روغن خام را به شکلی غیر منطقی افزایش داده است به طوری که حتی همخوانی با سرانه واقعی مصرف خانوار ندارد؛ دولت، در طرحی به دنبال ترکیبی کردن ارز واردات روغن خام و کاهش رانت واردات این محصول است.
بندرعباس-دومین جلسه کارگروه تخصصی صنعت دام و طیور شهرستان بستک با حضور مسئولان و فعالان این حوزه برگزار شد و طی آن، مسائل مربوط به تولیدکنندگان بررسی شد.
رئیسکل سازمان امور مالیاتی کشور از معافیت مالیاتی گوشت شترمرغ و امعاء و احشاء دام سبک و سنگین در مراحل رسیدگی و دادرسی پروندههای مالیات بر ارزش افزوده سال ۱۴۰۱ خبر داد.
Δ