نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
دبیر دومین جشنواره ثور با بیان اینکه هدف این جشنواره پیوند هنر هفتم با بازار سرمایه است، اعلام کرد تاکنون ۱۷ فیلمنامه، ۷ نمایشنامه و ۳۲ اثر تبلیغاتی خلاقانه به دبیرخانه جشنواره رسیده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی رویداد، امین آذریان دبیر دومین جشنواره ثور روز یکشنبه ۸ دی در نشست خبری جشنواره که با حضور خبرنگاران فرهنگی و اقتصادی و بازار سرمایه در خانه اندیشهورزان برگزار شد، اظهار کرد: دومین جشنواره ثور با افزودن بخش نمایشنامهنویسی، در سه رشته فیلم کوتاه، نمایشنامه و تبلیغات بصری خلاقانه برگزار میشود.
وی افزود: هدف ما از برگزاری این جشنواره در دوران پرتلاطم پرهیاهوی اقتصادی فعلی این است که با آموزش سواد مالی و مفاهیم مالی از طریق هنر، بین هنر و بورس پیوند مناسب برقرار کنیم.
دبیر دومین جشنواره ثور با اشاره به گاهشمار برگزاری جشنواره، گفت: این دوره جشنواره از اول دی کلید خورد و علاقهمندان میتوانند تا ۱۰ بهمن آثار خود را برای دبیرخانه ارسال کنند.
آذریان افزود: سال گذشته بیش از یکصد فیلمنامه به دبیرخانه جشنواره رسید و برای جشنواره امسال هم تا این لحظه و در طی یک هفته از اعلام فراخوان، ۱۷ فیلمنامه، ۷ نمایشنامه و ۳۲ تیزر تبلیغاتی خلاقانه از نهادهای مالی به دستمان رسیده است.
ایوب آقاخانی بازیگر و کارگردان تئاتر و عضو شورای سیاستگذاری جشنواره ثور نیز درباره جشنواره گفت: هر جریانی که موجب رونق تئاتر در کشور شود، قابل ستایش است و خرسند هستیم که «نمایشنامهنویسی» در دومین جشنواره ثور مورد توجه قرار گرفته است.
وی با تأکید بر لزوم حمایت دولت و نهادهای فرهنگی از تئاتر، ابراز امیداواری کرد توجه بخش اقتصادی و سازمان بورس به هنر نمایش که جشنواره ثور نمونهای از آن است، دریچهای به سوی رونق فرهنگ و هنر در کشور بگشاید.
آقاخانی در پایان عنوان کرد: امروز عموم مسئولان فرهنگی به چیزی جز آمارسازی نمی اندیشند و خوشحال هستند که صد نمایش روی صحنه میرود اما باید پرسید از میان آنها چند نمایش فاخر است؟ من معتقدم تئاتر در غرقابه خصوصیسازی در حال اضمحلال است.
عباس ناصری هنرمند کاریکاتوریست که یکی از هنرمندان واکنش سریع در عرصه کاریکاتور به حساب میآید، از چالشهای این هنر گفت و پیشنهادهایی برای پر کردن جای خالی کاریکاتور در رویدادها داد.
محمدرضا لطفی کارگردان فیلم «تعارض» با اشاره به اکران آنلاین این فیلم گفت که «هنروتجربه» برای جریانساز شدن باید از چارچوب سینمای دولتی خارج شود.
شایان افشردی معتقد است نمایش «باغ عدن» نه از یک متن ایستا، بلکه از دل چند سال تجربه زیسته و واکنش به شرایط اجتماعی شکل گرفته است و خلاف شکل بازیگری رایج تئاتر ایران حرکت میکند.
قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما در بحث تولید محتوا در کشور هم از نظر فرهنگی و هم از نظر اقتصادی داریم ضرر میکنیم، صداوسیما در این بخش دارد کوتاهی میکند.
Δ