نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
این ژنراتور بزرگ و قدرتمند که The Jupiter One نام دارد، اولین ژنراتور هیدروژن خالص ۳۰ مگاواتی در جهان است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، چین از قدرتمندترین و بزرگترین ژنراتور هیدروژن خالص جهان رونمایی کرد. این ژنراتور گازی ۳۰ مگاواتی میتواند مشکل قطعی برق در پروژههای انرژی بادی و خورشیدی را حل کند.
براساس گزارش نیواطلس، این ژنراتور که «The Jupiter One» نام دارد، محصول مشترک Mingyang Group و چندین شرکت و تیمهای تحقیقاتی مختلف است. این ژنراتور که انرژیهای تجدیدپذیر را ذخیره میکند، میتواند در ساعات اوج مصرف هیدروژنهای ذخیرهشده را به برق تبدیل کند.
مقیاس ژنراتور هیدروژنی چینیها شگفتانگیز است. باتوجهبه تصویر پایین، میزان مصرف سوخت این ژنراتور ۴۴۳.۴۵ تُندرساعت است که از طریق ۱۰ محفظه احتراق تأمین میشود. برای آنکه متوجه عظمت این مقیاس شوید، بهتر است این رقم را با ظرفیت کشتی هوایی هیندنبورگ مقایسه کنیم که سال ۱۹۳۷، در سانحهای منفجر شد. کشتی هوایی هیندنبورگ وقتی منفجر شد، تقریباً با ۱۸ تن هیدروژن پر شده بود؛ ژنراتور جدید چین در یک ساعت میتواند ۲۵ بار این کشتی را از هیدروژن پر کند.
به چینی نوشته شده است: «احتراق با موفقیت انجام شده است.»
یک ژنراتور هیدروژنی ۳۰ مگاواتی میتواند بهطور مؤثر مشکل قطعی برق در پروژههای انرژی بادی و خورشیدی با ظرفیت یکمیلیون کیلووات را حل کند و باعث پایداری انتقال نیرو در منطقه شود. ژنراتور جدید میتواند نقش مهمی در سیستم انرژی تجدیدپذیر چین برعهده بگیرد. این ژنراتور میتواند حتی در سطح جهان، بهویژه در مناطقی که بیشتر روی انرژی پاک متمرکزند، استفاده شود.
چین با تولید بیش از ۳۱۰ گیگاوات انرژی خورشیدی و ۴۰۰ گیگاوات انرژی بادی تا سال ۲۰۲۳ در عرصه انرژیهای تجدیدپذیر در جهان پیشتاز بوده است. همچنین این کشور بزرگترین تولیدکننده تجهیزات انرژی تجدیدپذیر در جهان است. سال ۲۰۲۲، چین ۵۴۶ میلیارد دلار برای پروژههای انرژی پاک هزینه کرد. درکل این ارقام نشان میدهد این کشور توجه ویژهای به انرژی پاک دارد.
باوجوداین، هنوز تقریباً ۶۰ تا ۶۵ درصد کل برق چین از سوختهای فسیلی، عمدتاً از نیروگاههای زغالسنگ تولید میشود که چین را به بزرگترین مصرفکننده و تولیدکننده زغالسنگ جهان تبدیل میکند. اکثر منابع انرژی تجدیدپذیر چین مانند منابع بادی و خورشیدی در بخشهای غربی و شمالی این کشور قرار دارند اما بیشتر جمعیت و تقاضای برق چین در شرق و امتداد ساحل آن، قرار دارد. ممکن است فناوریهایی مانند ژنراتور هیدروژنی ۳۰ مگاواتی Jupiter One این مشکلات را حل کند.
۲۲۷۲۲۷
ظاهراً شیائومی حساب ویژهای روی دوربین گوشیهای بعدی خود باز کرده است.
در پی انتشار شایعاتی درباره مهاجرت احتمالی از GPS به سامانه چینی بایدو، مدیرعامل اپلیکیشن «نشان» نسبت به هزینههای سنگین، افت دقت موقعیتیابی و چالشهای زیرساختی چنین تصمیمی هشدار داد. به گفته او، این اقدام در مقیاس ملی نهتنها عملیاتی نیست، بلکه تجربه کاربران را بهطور جدی تحتتأثیر قرار میدهد.
مجتبی قلیپور در نشست «جامعه و آینده ایران» تأکید کرد که نگرش منفی کنونی نسبت به اینترنت، نقش حیاتی این فناوری در تقویت همبستگی ملی و تحول اجتماعی را نادیده میگیرد.
در جلسه اخیر شورایعالی فضای مجازی، رئیسجمهور با عتاب به دبیر شورا، نسبت به طرحی هشدار داده که بدون اطلاع دولت دنبال شده است. این برخورد، واکنشی به افزایش نفوذ شورا در سیاستگذاری بدون هماهنگی با دولت است.
Δ