نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: تاکنون کشت گندم در سطح شش میلیون و ۴۰ هزار هکتار از اراضی آبی و دیم کشور توسط کشاورزان انجام شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، سهراب سهرابی، مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی سطح کشت گندم دیم را بر اساس آخرین گزارشها، 4 میلیون هکتار و گندم آبی را 2 میلیون و 40 هزار هکتار عنوان کرد.
وی افزود: استانهای کردستان با حدود 666 هزار هکتار و خوزستان با 600 هزار هکتار بیشترین سطح کشت گندم را به خود اختصاص دادهاند.
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی گفت: کشت گندم معمولاً تا 15 دی ادامه خواهد داشت و هماکنون در مرحله پایانی کشت قرار داریم.
وی در مورد توزیع بذر گندم نیز اظهار کرد: با توجه به هماهنگیهای انجام شده امسال 460 هزار تن بذر گندم برای کشاورزان تدارک شده که تاکنون 390 هزار تن آن میان کشاورزان توزیع شده است.
سهرابی درباره توزیع کود نیز تصریح کرد: بر اساس برنامه ابلاغی، امسال 3 میلیون تن کود برای محصولات زراعی تدارک شده و از یکم فروردین تاکنون نزدیک به یک میلیون و 600 هزار تن از این مقدار در میان کشاورزان توزیع شده و توزیع کود برای استفاده در مرحله داشت محصولات ادامه دارد.
وی با اشاره به کاهش بارندگی در پاییز امسال تصریح کرد: از یکم مهر تاکنون مجموع بارندگیهای کشور 34.3 میلیمتر بوده که نسبت به بلندمدت 46.7 درصد و نسبت به سال گذشته 4.5 درصد کاهش نشان میدهد.
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی به کشاورزان توصیه کرد که با توجه به کاهش بارندگی و به تبع آن کاهش منابع آبی کشور، مدیریت مزارع خود در مرحله داشت جدی بگیرند.
وی با بیان این که گندمکاران با اتمام دوره کشت، وارد مرحله داشت میشوند، بر مدیریت آبیاری، آفات، بیماریها و علفهای هرز در مزارع و مصرف مناسب کود برای تغذیه گیاهی تاکید کرد.
سهرابی در همین حال ابراز امیدواری کرد، با بارندگیها در فصل زمستان، کاهش بارش در پاییز جبران شود.
انتهای پیام/
محصولات جانبی و ضایعاتی که پیشتر بیارزش پنداشته میشدند، اکنون با تابش کنترلشده به منابع غذایی، خوراک دام یا ترکیبات صنعتی تبدیل میشوند.
معاون توسعه مدیریت و منابع و رئیس کارگروه معماری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات)، از ارسال سند اصلاح ساختار این سازمان به سازمان اداری و استخدامی کشور خبر داد.
معاون تامین سرمایه راه آهن جمهوری اسلامی ایران از امضای قرارداد خرید ۱۳۰ دستگاه واگن مسافری و بازسازی ۱۴۰ واگن فرسوده به ارزش ۸۸۰۰ میلیارد تومان خبر داد.
در حالی یکی از بزرگترین واردکنندگان نهادههای دامی اعلام کرده است که میتواند برخی نهادهها را ۲۰درصد ارزانتر وارد کند، بررسی عملکرد این شرکت حاکی است برخی از همین نهادهها را گرانتر از دیگران وارد کرده است.
Δ