نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
ایران در زمینه بومی سازی قطعات موتور هواپیماهای بوئینگ و ایرباس به پیشرفتهای چشمگیری دست یافته است.
به گزارش خبرآنلاین، حسین پور فرزانه، رئیس سازمان هواپیمایی کشور، اعلام کرد که با توجه به تحریمهای اعمال شده بر صنعت هوانوردی ایران، برنامهریزی مدونی برای بومیسازی این قطعات آغاز شده بود.
به نقل از گجتنیوز،این پروژه با همکاری شرکت مپنا و طی یک فرآیند ۹ ساله به ثمر نشسته است. فرآیند مهندسی معکوس که شامل بررسی و تحلیل دقیق قطعات اصلی برای تولید نمونههای مشابه است، در این پروژه به کار گرفته شده است. این دستاورد به ایران امکان میدهد تا بدون وابستگی به منابع خارجی، قطعات مورد نیاز برای موتور هواپیماهای بوئینگ و ایرباس را در داخل کشور تولید کند.
این موفقیت نه تنها وابستگی ایران به خارج را کاهش میدهد، بلکه نشاندهنده توانمندی متخصصان داخلی در دستیابی به فناوریهای پیچیده صنعت هواپیمایی است.
با بومی سازی قطعات موتور هواپیماهای بوئینگ و ایرباس ایران گامی مهم در جهت خودکفایی و توسعه صنعت هوانوردی برداشته است. این امر میتواند به بهبود وضعیت ناوگان هوایی کشور و کاهش هزینههای تعمیر و نگهداری هواپیماها کمک کند.
۵۸۵۸
محمد رهبری، پژوهشگر فضای مجازی در نشستی تخصصی تأکید کرد که سیاستگذاری فناوری باید به تقویت همبستگی ملی بینجامد، و با در نظر گرفتن تمام ابعاد آن انجام بگیرد.
گوگل پس از موفقیت مدل پیکسل ۹ پرو فولد در سال گذشته، حالا آماده عرضه سومین نسل از گوشیهای تاشوی خود با نامپیکسل ۱۰ پرو فولد است؛ این مدل قرار است امسال، همزمان با معرفی خانواده پیکسل ۱۰ رونمایی شود.
در حالی که سامسونگ هنوز بهصورت رسمی از تراشه پرچمدار جدید خود با نام Exynos ۲۶۰۰ رونمایی نکرده، نتایج اولیه بنچمارک Geekbench از یک دستگاه مهندسی، از جزئیات مهمی درباره این تراشه پرده برداشته است.
شورای عالی فضای مجازی سندی تصویب کرده تا درآمد اینترنت میان شرکتها و تولیدکنندگان محتوای داخلی تقسیم شود، اما نگرانیهایی درباره شفافیت، احتمال فساد و تأثیر منفی بر قیمت اینترنت و استقلال تولیدکنندگان مطرح است. منتقدان هشدار میدهند که این طرح ممکن است به جای حمایت از بخش خصوصی، انحصار و کنترل دولتی را تقویت کند.
Δ