نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
ایتالیا در آستانه تحقق یک رویای تاریخی قرار دارد؛ پلی که قرنها انتظار کشیده شده است تا سیسیل را به سرزمین اصلی ایتالیا متصل کند.
به گزارش خبرآنلاین، پل تنگه مسینا، که برآورد میشود تا اوایل دهه ۲۰۳۰ میلادی به پایان برسد، نقطه عطفی در تاریخ مهندسی و زیرساخت حملونقل اروپا محسوب میشود.
به نقل از روزیاتو، پل معلق تنگه مسینا با طولی بالغ بر ۳.۶ کیلومتر، رکورد طولانی ترین پل معلق جهان را از آن خود خواهد کرد و رکورد پیشین متعلق به پل چاناکاله ترکیه را پشت سر خواهد گذاشت. برآوردهای اولیه هزینه این پروژه عظیم حدود ۱۲ میلیارد یورو است که اتحادیه اروپا ۵۰ درصد از هزینههای طراحی زیرساخت ریلی را تقبل کرده است.
احداث پل در تنگه مسینا، که محل تلاقی دریاهای یونی و تیرنی است، با چالشهای فراوانی روبروست. این منطقه به دلیل جریانهای دریایی شدید و فعالیتهای لرزهای شناخته شده است. زلزله مخرب سال ۱۹۰۸ که بیش از ۱۰۰ هزار نفر را در این منطقه به کام مرگ فرستاد، اهمیت مطالعات فنی و ایمنی را دو چندان می کند.
طراحان پل ادعا میکنند سازه آنها قادر به مقاومت در برابر زلزلههای تا ۷.۵ ریشتر و بادهای با سرعت ۳۰۰ کیلومتر بر ساعت است. پل شامل سه خط عبور برای وسایل نقلیه در هر جهت و خطوط راهآهن خواهد بود که کارایی حملونقل را افزایش خواهد داد.
ایده اتصال سیسیل به سرزمین اصلی ایتالیا به دوران روم باستان بازمیگردد. در سال ۲۵۲ پیش از میلاد، کنسول متلوس با استفاده از بشکهها و قایقها، فیلهای جنگی را از تنگه عبور داده بود. با وجود تلاشهای مکرر در طول تاریخ، این پروژه هرگز محقق نشده بود.
۵۸۵۸
گوگل پس از موفقیت مدل پیکسل ۹ پرو فولد در سال گذشته، حالا آماده عرضه سومین نسل از گوشیهای تاشوی خود با نامپیکسل ۱۰ پرو فولد است؛ این مدل قرار است امسال، همزمان با معرفی خانواده پیکسل ۱۰ رونمایی شود.
در حالی که سامسونگ هنوز بهصورت رسمی از تراشه پرچمدار جدید خود با نام Exynos ۲۶۰۰ رونمایی نکرده، نتایج اولیه بنچمارک Geekbench از یک دستگاه مهندسی، از جزئیات مهمی درباره این تراشه پرده برداشته است.
شورای عالی فضای مجازی سندی تصویب کرده تا درآمد اینترنت میان شرکتها و تولیدکنندگان محتوای داخلی تقسیم شود، اما نگرانیهایی درباره شفافیت، احتمال فساد و تأثیر منفی بر قیمت اینترنت و استقلال تولیدکنندگان مطرح است. منتقدان هشدار میدهند که این طرح ممکن است به جای حمایت از بخش خصوصی، انحصار و کنترل دولتی را تقویت کند.
در بحبوحه رشد سریع ابزارهای هوش مصنوعی در فضای جستوجوی اینترنت، رسانهها زنگ خطر را به صدا درآوردهاند. گزارشهای جدید نشان میدهند که قابلیت «خلاصههای هوش مصنوعی» گوگل که پاسخهای آماده به کاربران ارائه میدهد باعث کاهش شدید بازدید از سایتهای خبری شده و تهدیدی جدی برای آینده روزنامهنگاری آنلاین به شمار میرود.
Δ