نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، مهدی حاجیوند با اشاره به برنامه سازمان بورس برای توزیع سود مرحله سوم سال مالی ۱۴۰۱ سهام عدالت، توضیح داد: همانگونه که رئیس سازمان بورس اعلام کردند قرار است این سود در پایان آذرماه امسال به حساب سهامداران عدالت واریز شود. او گفت: متناسب با میزان سهامی که افراد […]
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، مهدی حاجیوند با اشاره به برنامه سازمان بورس برای توزیع سود مرحله سوم سال مالی ۱۴۰۱ سهام عدالت، توضیح داد: همانگونه که رئیس سازمان بورس اعلام کردند قرار است این سود در پایان آذرماه امسال به حساب سهامداران عدالت واریز شود.
او گفت: متناسب با میزان سهامی که افراد دارند، همانند مراحل قبلی، سود متفاوتی به حساب هر یک از سهامداران عدالت واریز خواهد شد.
دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در امور سهام عدالت تاکید کرد: دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود مرحله سوم، نیاز به هیچ اقدامی ندارند و این سود مانند سودهای مراحل قبل، به شماره شبای اعلامی آنها واریز میشود.
حاجیوند افزود: علاوه بر این، برای واریز سود سهام عدالت حتی پیامک هم به دارندگان سهام ارسال نمیشود، بنابراین سهامداران در خصوص اقدامات افراد سودجو در این زمینه هوشیار باشند.
او گفت: یکی از شیوههای افراد سودجو این است که همزمان با انتشار خبر توزیع سود مرحله سهام عدالت، کلاهبرداران با ارسال پیامک نحوه دریافت سود سهام عدالت از طریق شمارههای ناشناس، کاربران را به یک سایتهای جعلی یا نصب لینک آلوده هدایت کرده و اقدام به خالی کردن حساب بانکی آنها میکنند.
حاجیوند ادامه داد: برای دریافت سود سهام عدالت نیازی به مراجعه حضوری و یا ورود سهامداران به سایت یا لینکی در فضای مجازی نیست.
دستیار رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت بیان کرد: علاوه بر این، برای دریافت سود سهام عدالت نیازی به ارسال مدارک سجلی و بانکی افراد به هیچ مرجع و یا بارگذاری مدارک در سایت و لینکی هم نیست.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل ازی تسنیم، در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه، بیش از ۱۰ میلیارد و ۷۴۳ میلیون سهم و حق تقدم به ارزشی بالغ بر ۷ هزار میلیارد تومان در بیش از ۱۶۲ هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۴۲ هزار و ۷۷۸ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون […]
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: خصوصی سازی به اصلاح قانون و چتر حمایتی نیاز دارد تا زمانی که این اتفاق نیفتد، خصوصی سازی ها دچار مشکل خواهند بود.
مدیرعامل بورس انرژی ایران با اشاره به تجربه موفق عرضه گواهی صرفهجویی در حوزه گاز و برق، از طراحی سازوکار مشابهی برای مدیریت مصرف آب خبر داد و گفت: این ابزارها میتوانند علاوه بر ارتقای بهرهوری، نقش مؤثری در تأمین مالی پروژههای صرفهجویی ایفا کنند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولتها اختیارات و مسئولیت های خود در حوزه تصدی گری را افزایش دادند و از وظایف اصلی نیز فاصله گرفتند؛ وظیفه دولتها سیاستگذاری، حمایت و نظارت است، ولی دولت آرام آرام این مفاهیم را فراموش میکند.
Δ