نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
فهرست کامل گوشیها و تبلتهای وانپلاس واجدشرایط دریافت رابط کاربری OxygenOS 15 مبتنیبر اندروید ۱۵ منتشر شد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، مهمترین ویژگیهای رابط کاربری جدید وان پلاس و فهرست کامل دستگاههای واجدشرایط این برند برای دریافت اندروید ۱۵ منتشر شده است.
هر سال بهروزرسانی بزرگ اندروید فرصتی برای برندهای مختلف فراهم میکند تا ویژگیهای جدید رابط کاربری خود را معرفی کنند. امسال تمرکز اصلی وانپلاس در OxygenOS 15 بر سریعتر و روانتر شدن تجربهی کاربری است. انیمیشنهای بهبودیافته در سراسر سیستم، ازجمله در صفحهی اصلی محسوس هستند.
تغییرات دیگر OxygenOS 15 شامل تقسیم نوتیفیکیشنها و تنظیمات سریع، هشدارهای زنده که بهطور مشابه با داینامیک آیلند آیفون کار میکنند، Open Canvas برای تقسیم صفحه در حالت چندوظیفگی و پشتیبانی از Circle to Search گوگل در برخی دستگاهها است.
ویژگیهای جدید هوش مصنوعی مانند یادداشتنویسی و جستوجوی هوشمند پاککنندهی انعکاس به رابط کاربری جدید وانپلاس افزوده شدهاند. ابزار جدیدی نیز وجود دارد که به کاربران گوشی وانپلاس اجازه میدهد تا بهصورت بیسیم فایلها و عکسها و ویدئوها را با کاربران آیفون به اشتراک بگذارند.
بهروزرسانی اندروید ۱۵ امسال بسیار سریعتر از سالهای گذشته بوده است؛ بهطوریکه اولین بهروزرسانی در ۱۷ آبان منتشر شد. بهنقل از 9to5google، تاکنون وانپلاس چند دستگاه را به اندروید ۱۵ بهروزرسانی کرده است؛ ازجمله:
همانطورکه ذکر شد، برخی از این بهروزرسانیها فعلاً فقط در مناطق خاصی در دسترس هستند؛ اما در ماههای آینده بسیاری دیگر به OxygenOS 15 بهروزرسانی خواهند شد.
بهطور کلی، هر دستگاهی که حداقل از سال ۲۰۲۱ و بعد از آن عرضه شده باشد (مانند وان پلاس ۱۱ و وان پلاس ۱۰ پرو)، بهروزرسانی را دریافت خواهد کرد. محصولات سری نورد از این قاعده مستثنی هستند؛ زیرا وانپلاس در این دستگاهها، بهویژه نسلهای قدیمیتر، تعهد نرمافزاری ضعیفی دارد.
۲۲۷۲۲۷
آمارهای تازه نشان میدهند رشد هواوی در بازار چین همچنان ادامه دارد و این شرکت توانسته مجدداً به صدر بازار این کشور بازگردد.
آمریکا گام تازهای برای قطع وابستگی به فناوری چین در اعماق دریا برداشته است.
در پنلی که با هدف بررسی آینده حکمرانی اینترنت در ایران برگزار شد، آرش وکیلیان با نگاهی ساختاری و تطبیقی، از ضعف مدل کنترلی کشور گفت و نسبت به تمرکز صرف بر فیلترینگ هشدار داد: «هیچیک از الگوهای موفق جهانی را نداریم؛ فقط روی کنترل فنی ایستادهایم، آنهم بدترین نوعش.»
وزیر ارتباطات تاکید کرد که موضع صریح رئیس جمهور در مخالفت با اینترنت طبقاتی و حق دسترسی همه به اینترنت، در تریبون عمومی و جلسات کاری مبین نظر و شیوه عمل دولت چهاردهم و وزارت ارتباطات در اینخصوص است.
Δ