نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
بالاترین سرعت اینترنت جهان عمدتاً در خاورمیانه و آسیا متمرکز شده و به طور قابل توجهی از میانگین سرعت دانلود موبایل در آمریکا پیشی گرفته است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش روزیاتو، از سال ۲۰۱۸ تاکنون، ۱.۵ میلیارد نفر از اینترنت استفاده کردهاند، اما شکاف واضحی در سرعت اینترنت موبایل و ترافیک داده در مناطق مختلف وجود دارد. به طور کلی، سرعت پهنای باند موبایل در کشورهای پردرآمد حدود پنج برابر کشورهای کمدرآمد است. علاوه بر این، میزان ترافیک پهنای باند موبایل در کشورهای پردرآمد ۲۰ برابر بیشتر از کشورهای کمدرآمد است. اینفوگرافی زیر، کشورهایی که پرسرعتترین اینترنت موبایل را دارند را بر اساس داده های بانک جهانی نشان می دهد.
بر اساس دادههای بانک جهانی، کشورهایی با سریعترین سرعت اینترنت موبایل در سال ۲۰۲۳ عبارتند از:
امارات متحده عربی با سریعترین سرعت دانلود موبایل در جهان صدرنشین است. این کشور از سال ۲۰۱۲ سرمایهگذاری گستردهای در زیرساختهای دیجیتال انجام داده است. در طول یک دهه گذشته، سرعت اینترنت در پایتخت این کشور حدود ۱۰۰ برابر افزایش یافته است. با روند جدید اپراتورهای مخابراتی داخلی، به زودی سرعت اینترنت موبایل برای برخی کاربران تا سه برابر نیز افزایش خواهد یافت.
کره جنوبی در میان کشورهای سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) در نفوذ کابلهای فیبرنوری رتبه اول را دارد. طبق برآوردهای S&P Global، بیش از ۱.۵ میلیون مایل شبکه کابل فیبرنوری در این کشور وجود دارد. این کابلها اطلاعات را از طریق رشتههای شیشهای با نور پالسی منتقل میکنند، مشابه شیوهای که برق از سیمها عبور میکند.
در اروپا، نروژ و دانمارک سریعترین سرعت دانلود موبایل را دارند. در مقابل، ایرلند و اسپانیا کندترین اینترنت را دارند.
آمریکا در رتبه هجدهم قرار دارد و سرعت دانلود موبایل آن عمدتاً به دلیل انحصار اینترنت مخابرات در این کشور، از برخی کشورهای پردرآمد عقبتر است.
نکته قابل توجه اینکه نه تنها اینترنت آمریکا در مقایسه با سایر کشورهای ثروتمند کند است، بلکه هزینههای آن نیز بالاست. میانگین هزینه یک گیگابایت داده موبایل در آمریکا حداقل هفت برابر گرانتر از کشورهایی مانند اسپانیا، چین، فرانسه و برزیل است.
۲۲۷۲۲۷
محمد رهبری، پژوهشگر فضای مجازی در نشستی تخصصی تأکید کرد که سیاستگذاری فناوری باید به تقویت همبستگی ملی بینجامد، و با در نظر گرفتن تمام ابعاد آن انجام بگیرد.
گوگل پس از موفقیت مدل پیکسل ۹ پرو فولد در سال گذشته، حالا آماده عرضه سومین نسل از گوشیهای تاشوی خود با نامپیکسل ۱۰ پرو فولد است؛ این مدل قرار است امسال، همزمان با معرفی خانواده پیکسل ۱۰ رونمایی شود.
در حالی که سامسونگ هنوز بهصورت رسمی از تراشه پرچمدار جدید خود با نام Exynos ۲۶۰۰ رونمایی نکرده، نتایج اولیه بنچمارک Geekbench از یک دستگاه مهندسی، از جزئیات مهمی درباره این تراشه پرده برداشته است.
شورای عالی فضای مجازی سندی تصویب کرده تا درآمد اینترنت میان شرکتها و تولیدکنندگان محتوای داخلی تقسیم شود، اما نگرانیهایی درباره شفافیت، احتمال فساد و تأثیر منفی بر قیمت اینترنت و استقلال تولیدکنندگان مطرح است. منتقدان هشدار میدهند که این طرح ممکن است به جای حمایت از بخش خصوصی، انحصار و کنترل دولتی را تقویت کند.
Δ