نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از صدای بورس، جواد عشقینژاد، بخش اول صحبت های وزیر متمرکز بر قیمت گذاری دستوری بود که یکی از نقاط قوت این دیدگاه تاکید بر خروج از سیاست گذاری و قیمت گذاری دستوری است. این سیاست ها طی سالیان گذشته خود اثر را نشان داده و میزان قابل توجهی […]
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از صدای بورس، جواد عشقینژاد، بخش اول صحبت های وزیر متمرکز بر قیمت گذاری دستوری بود که یکی از نقاط قوت این دیدگاه تاکید بر خروج از سیاست گذاری و قیمت گذاری دستوری است. این سیاست ها طی سالیان گذشته خود اثر را نشان داده و میزان قابل توجهی به شرکت های بورسی، سرمایهگذاران و کلان اقتصاد به ویژه در صنایعی همچون انرژی و خودرو تاثیر داشته است.
وی افزود: اگر بخواهیم از رویکرد این سیاستها وارد فاز عملیاتی شد، میبایست نقاط مختلفی را پشت سرگذاشت و امیدواریم کاهش فشار و قیمت گذاری دستوری بتواند صنایع بورسی و شفافیت بالا در اقتصاد را به همراه داشته باشد.
کارشناس بازارسرمایه تاکید کرد: در چند هفته گذشته بازارسرمایه ١۶ درصد رشد داشت، اگر از نظر ارزی به بازار نگاهی بیندازیم میتوان به ارزندگی بازار اشاره کرد که این رشد تحت تاثیر عواملی همچون انتظارات کوتاه مدت، تحولات اقتصادی و منطقه است، اما به قیمت گذاری سهام و وضعیت بنیادی شرکت ها نگاهی بیندازیم بسیاری از سهم ها از لحاظ ارزشی در سطوح پایینی قرار دارند و پتانسیل خود را حفظ کرده اند.
عشقینژاد به وضعیت سهام حوزه انرژی اشاره کرد و گفت: این نکته را نباید فراموش کرد که اکثر سهاه ها در حوزه انرژی به دلیل ناترازی در برق و گاز این امکان وجود دارد که در سال پیشرو دچار بحران هایی شوند که باید برای آن ها برنامه ریزی انجام داد. با در نظر گرفت این موضوع همچنان رشدهای بیشتری در کوتاه مدت برای بازار سرمایه پیش رو میبینیم.
وی ادامه داد: یکی دیگر از نکاتی که در سخنان وزیر اقتصادقابل توجه است موضوع تامین مالی زنجیره تولید از طریق بورس کالا بود، مشاهده میکنیم که در بازار سرمایه و بورس کالا صحبت هایی اعم از اوراق گام، تبعی، سلف موازی، عرضه مستقیم محصول و مواد اولیه وغیره میشود که مواردی از این دست برای تامین مالی زنجیره تولید است. اگر این ابزار به صورت کامل اجرا شود میتواند در گام اول یک کاهش جدی در راستای وابستگی به بانک ها داشته باشد.
عشقینژاد گفت: باتوجه به شرایط خاصی که ساختار بانکی کشور دارد ممکن است فاصله بورسکالا و بانکها نیاز به ساختار جایگزین داشته باشد که تنها ساختار از لحاظ مدل های بین المللی اقتصادی بازار های سرمایه هستند و با توسعهی این ابزارها تولید میتواند از وابستگی به تامین مالی که خون در رگ های حیاتی آن است وابستگی به شبکه بانکی را کم و منافع خود را به شیوه مستقیم و کم هزینه تر از بازار سرمایه تامین کند. این امر افزایش کارایی و کاهش هزینه های مالی را به همراه دارد و قطعا برای اقتصاد شفافیت را به همراه خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: اگر نگاهی به دیگر اثرات افزایش نقش بورس کالا در اقتصاد بیندازیم، مشاهده خواهیم کرد که گسترش ابزارهای مبتنی بر بورس ها میتواند بر تامین مالی اثر مثبت داشته و در جذب سرمایههای خرد به طور مستقیم تاثیرات خود را بگذارد. افزایش شفافیت میتواند رونق تولید و آن چیزی که حیات اقتصاد به آن وابسته است را در پی داشته باشد.
کارشناس بازارسرمایه گفت: اگرچه اظهار نظر ها از نظر جهت گیری کلی مثبت است اما اجرای آن به شفافیت، پایبندی به وعده ها و زمان بندی مناسب نیاز دارد. بازار سرمایه در کنار این حمایت ها میتواند به اصلاح ساختار ها و رفع موانعی مثل قیمتگذاری دستوری نیازها را رفع کند و بتواند بستری قابل اعتماد برای تامین مالی اقتصاد باشد.
از زمان برگزاری مجامع شرکتهای سهام عدالت تا ۳۱تیر، پایان برگزاری مجامع،۱۵شرکت اقدام به برگزاری مجامع خود کردند. ۱۰استان نیزدر این باره اقدامی انجام ندادند.
بررسیها و رایزنیهای اولیه برای راهاندازی صندوقهای قابل معامله مبتنی بر رمز ارز در بورس کالا انجام شد.
به گزارش اقتصاد آنلاین، گزارشهای اخیر از بازار سرمایه ایران نشاندهنده کاهش قابلتوجه فروش صنایع کلیدی در خردادماه ۱۴۰۴ نسبت به اردیبهشتماه است. بر اساس دادههای منتشرشده، صنایع خودرو و ساخت قطعات، فلزات اساسی، استخراج کانههای فلزی و مواد و محصولات شیمیایی با کاهش فروش به ترتیب ۲۲، ۲۰، ۲۴ و ۲۳ درصدی مواجه شدهاند. […]
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، براساس اعلام سازمان بورس و اوراق بهادار، مهلت شرکت در طرح همیار یا همان بیمه سهام اشخاص حقیقی به مدت پنج روز کاری دیگر یعنی تا روز چهارشنبه هشتم مردادماه، تمدید شد. طبق اعلام قبلی سازمان بورس و اوراق بهادار، عرضه اوراق اختیار فروش تبعی همیار از […]
Δ