نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
قابلیتهای هوش مصنوعی Apple Intelligence هفته آینده در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، اپل پیش از اینکه هفته آینده قابلیتهای هوش مصنوعی Apple Intelligence را در دسترس عموم قرار دهد، اعلامکرده که محققان امنیتی در صورت پیداکردن آسیبپذیریهای امنیتی اپل اینتلیجنس تا یک میلیون دلار دستمزد دریافت خواهند کرد.
غول سازنده آیفون که هفته آینده میخواهد iOS ۱۸.۱ دارای بخشی از قابلیتهای اپل اینتلیجنس را منتشر کند، در پستی از وبلاگ امنیتی اپل، برنامهای را برای کشف آسیبپذیریهای پلتفرم Private Cloud Compute یا PCC خود معرفی کرده است. این شرکت درباره پلتفرم خود نوشته است:«Private Cloud Compute درخواستهای محاسباتی پیچیده اپل اینتلیجنس را انجام میدهد و درعینحال حفاظتهای امنیتی و حریمخصوصی پیشگامانهای را ارائه میکند.»
اپل میگوید در صورتی که یک محقق بتواند از راه دور کدهای مخرب خود را روی سرورهای Private Cloud Compute اجرا کند، جایزهای حداکثر یک میلیون دلاری دریافت میکند. همچنین اگر روشی برای استخراج اطلاعات حساس کاربران یا درخواستهایی که به هوش مصنوعی دادهاند پیدا شود، محقق آن جایزه ۲۵۰ هزار دلاری دریافت میکند.
علاوهبراین، اپل برای «هر مشکل امنیتی که تاثیر قابلتوجهی داشته باشد» و در دستهبندی آن قرار نگیرد نیز پاداشهایی تعریف کرده است.
شرکتهای صنعت فناوری مانند اپل و مایکروسافت با معرفی برنامههای «شکار باگ» (Bug Bounty) به هکرها و محققان امنیتی پاداشهای مالی را ارائه میکنند تا نقصها و آسیبپذیری محصولات آنها را بهصورت خصوصی گزارش کنند.
غول سازنده آیفون همچنین یک راهنمای امنیتی که جزئیات فنی PCC را بیان میکند، یک «محیط تحقیقات مجازی» قابل نصب روی مک با اپل سیلیکون، ۱۶ گیگابایت رم و آخرین نسخه پیشنمایش توسعهدهندگان macOS Sequoia ۱۵.۱ و کد منبع PCC را منتشر کرده است.
۲۲۷۲۲۷
مرضیه ادهم، پژوهشگر رسانه، با نقد واژههایی چون «اینترنت ملی» و «شبکه پاک» تأکید میکند که این اصطلاحات اغلب واقعیت محدودیت و تبعیض در دسترسی به اینترنت را پنهان میکنند؛ او هشدار میدهد که طبقاتیسازی اینترنت نهتنها کنش جمعی را تضعیف میکند، بلکه بدون گفتوگوی واقعی میان حاکمیت و جامعه، شکافهای ارتباطی و اجتماعی عمیقتر خواهد شد.
صبح امروز گزارشهایی منتشر شد که از رفع اختلالات GPS در تهران و نواحی جنوبی کشور خبر میدادند. این در حالی است که بر اساس دادههای ردیابی ماهوارهای، مناطق اطراف تهران در وضعیت قرمز قرار دارند و کاربران همچنان با مشکل موقعیتیابی مواجهاند.
در روزهای اخیر واکنشها به حضور علیرضا فغانی در فینال جام جهانی باشگاه ها و اتفاقات بعد از آن مسابقه، بازتاب زیادی در فضای رسانه ای و مجازی داشته است. بخش مهمی از این ماجرا به واکنشهایی که از سوی اکانت های جعلی چهره هایی سرشناس مثل علیرضا دبیر و وحید شمسایی نسبت به این ماجرا منتشر شد، ربط داشت و حساسیت زیادی نیز ایجاد کرد تا جایی که با تکذیب این چهره ها همراه شد،
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بر لزوم گسترش همکاریهای ایران و عراق در تأمین شبکه ارتباطی با کیفیت برای زائران اربعین حسینی (ع) تأکید کرد و از اعزام هیأتی ایرانی به عراق برای هماهنگیهای بیشتر خبر داد.
Δ